- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
VhanDale
csendes tag
válasz
djculture #22889 üzenetére
Megneztem szeriaszam alapjan, tavaly novemberben jart le a gari... biztos volt szinte, mert meg otthon vettem, az meg legalabb 4.5 eve volt
Ez is egy megerosites a tervezett elavulas mellett ^^ , de ettol meg az is WD lesz ami a helyere lep... kar, hogy ilyen borsos aron adjak a vinyokat mostanaban. :S
Koszonom a segitseget, magamtol meg napokig probalkozam volna eletet lehellni bele :| -
VhanDale
csendes tag
válasz
liksoft #22878 üzenetére
Raeresztettem a CrystalDiskMarkot fel oraval ezelott, es meg sehol sem tart!
Legalabb negyed ora volt, amig preparalt (felirta a filet amit majd olvasgat, gondolom), pikkpakk megoldotta az olvasastesztet, most szuttyog az irassal... hdsentinelben nezve a szokasos kep, 1 masodpercre 1000kb/s aztan 1 mpig semmi. disk activity 100% nonstop. Csinaltam hdtune-al is irastesztet, 700-1500kb/s ugy, hogy tuskekben felmegy 1500ra, de a "gorbe" olyan 1000tol megy lefele. Nem hiszem, hogy szukseges shotot mellekelnem :\UPDATE:
Tobb mint egy oraja fut a CrystalDiskMark, es mar megcsinalta az elso sort...
olvasas: 65.58MB/s iras: 0.839MB/svelemeny?
-
VhanDale
csendes tag
válasz
VhanDale #22864 üzenetére
Ha a linux sem jon be, csinalok egy firmware frissitest, ugylatom harommal regebbi van rajta mint a legujabb. Egy utolso probanak nem lesz rossz, de nem igazan hiszek benne... ha eddig ment ezzel a firm-el akkor mit valtoztat... na mindegy, egy probat meger majd.
Egyeb otlet valakinek?
-
VhanDale
csendes tag
válasz
djculture #22863 üzenetére
SATA vinyorol van szo, mar 3x telepitettem uj oprendszert az elmult 4 napban.
Ugy is volt, hogy a ratelepitettem a rendszert, masoltam rajta particiok kozott, ugyanez a jelenseg... bekessel 50-60000kb/s aztan ahogy elfogy, belassul pikk-pakk. Mire a 600megas file 60-80%hoz er, mar csak 400kb/s-el csopogteti a lemezre a biteket. Kicsit jobb a helyzet ha a rendszer masik vinyon van, mert ugye akkor nem omlik ossze a rendszer amig a cachebol elfogynak az adatok. Tobbek kozott a driverre gyanakodtam en is, de miutan beraktam a fogepembe, amiben masik 2 black caviar hibatlanul hasit, elvetettem a dolgot. Nem tudok rajonni mi lehet a para, nem akarom elhinni, hogy a sok WD-m kozul pont a raid edition hasalna el eloszor :|Azt hiszem a holnapi napon egy linuxal is megprobalkozom, ha azzal is csinalja akkor ennyi volt szerintem....
-
VhanDale
csendes tag
Joestét
Fura hibát produkál a régi (legalább 5 éves) WD 250Gb RE vinyóm. Olvasásnál nincs gond, de Írásnál feltölti a cachet (ha az egész befért akkor úgytesz mintha készen is lenne), majd iszonyat lassan, kb 500-700kb/s-el irogatja ki a háttérben. Pár másodpercig ír (max 1000kb/s), majd pár másodpercre megáll (hdsentinel disk activityben figyeltem) aztán megint 2-3 mp-et ír. Eközben bármit csinálnék azon a vinyón, az alkalmazás befagy, és amíg ki nem írt mindent a cachebôl addig úgy is marad... két gépben is próbáltam (msi k8n és gb 790fxta), több oprendszer alatt (Win7 x64, Win 2003 x64 és Win XP 32bit) ugyanez a jelenség. Ha kikapcsolom a write-cachet a vinyóra, akkor 500-2500kb/s sebességgel bír írni...
HDSentinel szerint: Performance: 100 ; Health: 80
A read test simán végigfutott 1 óra alatt, most elindítottam a "surface reinitialization"-t, alapbeállítással "level 3"-as reinicializálással 100 óra a becsült idô...a kérdés: érdemes végigvárnom, vagy most azonnal dobjam a kukába a cuccot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest