- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
van egy WD Elements külső vinyóm és leválasztáskor jobb gombbal külső tároló leválasztása művelet végrehajtása választása után valószínűleg nem választódik le megfelelően a vinyó, mert újra gépre kötve hibát jelez, hogy rosszul lett leválasztva. mi a megfelelő lépés erre ?
-
cirkus
aktív tag
válasz
King Unique #52535 üzenetére
2,5ˇés win. 7-es OS
-
cirkus
aktív tag
A WD elements eltávolításánl azt írják, hogy jobb egérgombe eltávolítás valamint várjuk meg, hogy kialudjon a működést jelző világító fény. Ez utobbi nem alszik ki. meddig kellene várni ?
-
cirkus
aktív tag
Reggel ahogy a "C" SSD meghajtómra töltöttem le dolgokat véletlenül túl sok adat jött le és el is fogyott a szabad terület rajta. Ezért a külső WD Book -ra gyorsan át is akartam másolni a fileokat, hogy ismét szabad területet nyerjek. Nem sikerült valamiért a file áthelyezés, majd több próbálkozás után a végén már a külső vinyó tartalmát meg sem jelenítette "rossz paraméterek" "CRC adathibát" írt a windows. Meg is ijedtem, hogy elveszett minden adatom. Estére rátaláltam iSkysoft Data Recoveryre és úgy néz ki meglesznek a file-ok. Veszek egy új vinyót mert saját magára már nem tudja vissza orvosolni a fileokat és lehet végleg meghal a vinyóm....
-
cirkus
aktív tag
Többször hirtelen kikapcsolt a HDD-m működés közben. Kattant egyet majd szép lassan megállt mint kikapcsoláskor, újra indult pár perc múlva. Mitől lehet ez, esetleg előjele lehet egy elhalálózásnak ?
-
cirkus
aktív tag
Egy másik Maxtort (rendszer van rajta) HDD-t kötök a gépemre, és folyamatosan arról bootol be az enyém helyett, jumperrekkal már minden variációt próbáltam.. Mi lehet a megoldás ?
-
cirkus
aktív tag
Az lehetséges, ha egy vinyóm halldoklik ,akkor lassabban is tudok róla átmásolni adatokat egy másikra ?
-
cirkus
aktív tag
napi 8-10 óra folyamatos töltés a netről mennyire árt a winyó élettartalmának ??
-
cirkus
aktív tag
többszöri művelet után sikerült helyreállítani a partíciókat !!
Viszont az miért van ,hogy a rendszer külső hozzáadott hardverként érzékeli a WD vinyót, mint ha egy pendrivot csatlakoztattam volna a gépre ??? Mit tudok tenni, hogy ne úgy jelenjen meg ?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
cirkus
aktív tag
most particionáltam az új WD vinyóm a Partition Magic segítségével és azt látom, hogy valahogy keletkezett egy 0,5 mega unformated primary local disk..
Probálom ezt is formatálni NTFS-be hogy hozzácsapjam a másikhoz de nem tudja végrehajtani a műveletet. Az a baj , hogy a Total commander is látja és idegesítő
Mit lehetne csinálni, hogy lehetne eltüntetni ,a többihez csapni ???? -
cirkus
aktív tag
most vettem egy SATA vinyót
és van rajta egy sata power és legacy power is!!
minek raktak rá két powert ?
és akkor csak ez egyikre kell kötnöm a powert .....( sata) ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 Tb-os NVME-k
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged