- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Egy pár éves WD My Book Home géppel az a bajom, hogy hosszú évek hibátlan működése után úgy gondolta, hogy csak alkalomszerűen hajlandó működni. Akár USB akár Firewire kábellel dugom a gépre működés közben egyszerűen elszáll a kapcsolat vele, és van hogy a rendszer azt az üzenetet dobja, hogy szeretné formázni. Ha várok egy kicsit, akkor simán felismeri, aztán pár perc múlva megint eldobja. Két géppel is ugyanezt csinálja. Napok óta fórumokat olvasgatok, és mivel a vinyó maga tökéletesen működik (ha már felismerte a gép), ezért arra gyanakszom, hogy maga a házban lévő elektronika ment tönkre. Ti találkoztatok már ilyen hibával? Lehet ez a gond? Hol találok hozzá ilyen házat/elektronikát, mert ezért nem szeretném eldobni az egészet?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
U.i: HD Sentinel azt mondja minden rendben, tökéletes és hibátlan a vinyó...
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 80gb-os Seagate vinyó, mely teljesen elszállt. Mivel nem voltak fontosak az adatok rajta, leszedtem a partíciókat és csináltam egy nagyot. A gond az, hogy egyszerűen nem tudom megformázni a vinyót, mert a bad sectorok miatt állandóan lefagy. Kismillió dolgot próbáltam már rajta, de egyszerűen tojik rám. Mivel tudnám még formázás előtt kipucolni a bad sectorokat, hogy aztán lehessen formázni és használni?
Előre is köszönöm!
Brumi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest