- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
Core2duo6600 #9179 üzenetére
köszönöm, megpróbálom, amiket írtál, meglátjuk.
-
HarryPotter
őstag
ismét egy kis segítség kellene....a korábbi winchester helyett vettem 750 GB-os Samsungot. Örültem neki, nagyon, de talán túl korán: beraktam egy külső házba, usb-n keresztül elkezdtem képeket másolni rá a C-ről A sebesség egészen megdöbbentően lassú: 3 MB/sec-ről egy perc után 1 MB/secre esik le, így egy 6 GB-os fényképalbum másolása nem kevesebb, mint 6 óra lenne. Ez nonszensz.
Mi a gubanc oka?
-
HarryPotter
őstag
Maxtor DiamondMax 320 GB-os win meg se mukkan, de nem tudom, mi a baj. Nem volt leejtve, stb., egyszer csak nem akart bekapcsolni (fel sem pörög, ha áram alá kerül!). A win sata ill. sata power csatolója melletti jumpert reseteltem (vagy legalábbis valami hasonló: a bios CMOS-hoz hasonlóan átraktam a jumpert majd vissza), de semmi hatása. Másik külső házban is kipróbáltam, eredmény ugyanez....help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged