- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! HDD lemezére tapadt olvasófejet milyen módszerrel lehetne eltávolítani? Melegítéses vagy oldószeres technikával? Köszi.
-
törölt tag
#5376 Erre valaki? Fontos lenne, mert ha rossz, akkor minél előbb vissza kell vinnem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy egy 160 gigás Seagate ST3160815A PATA-s vinyót. A problémám az lenne vele, hogy szerintem nagyon hangosan kerepel írás/olvasás alatt, még ilyen hangos vinyóm nem volt. Nagyon jól működik, gyors is, nem melegszik, de ez a kerregés nem tudom, hogy normális-e ennél a típusnál. HDD Sentinel azt írja, hogy nem támogatja az acoustic managementet, úgyhogy ott nem tudtam "halkítani" rajta. Boltból vettem, 3 év garival. Légyszi nyugtassatok meg, hogy mind ilyen, vagy ha esetleg valami trükkel halkítani lehetne rajta...
Előre is köszi a segítséget.a_51
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest