- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54675 üzenetére
Az enyémen van fizikai kapcsoló, mégsem kapcsol be usb kábel nélkül, hiába van bedugva a táp.
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54672 üzenetére
Nekem az usb kábel nélkül nem tápról sem kapcsolt be a külső ház. Én is azt hittem, hogy tönkre ment, amíg fel nem világosítottak, hogy az usb kábelt is be kell dugni.
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54659 üzenetére
A külső ház volt a hibás, kaptam másikat.
Köszi
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54661 üzenetére
Ez nem jött be, van két Y kábel is, az egy 2,5-es lemezhez, a másik pedig külső dvd íróhoz, de nem működik vele. Az energia megvan, de adatkapcsolat nincs.
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54659 üzenetére
köszi, megpróbálom majd egy másik kábellel, de ez pont olyan dupla A végű, ami szerintem nincs itthon másik.
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54656 üzenetére
Na most még egyszer lefutattam a HDS-t. Az az érdekes helyzet jött ki, hogy a tavaly vásárolt ssd-m 72%-os, a laptop eredeti 1 terrás vinyója 98%-os, míg ez a 2 terrás, amivel kűzdök 100%-os, de csak 98%-os a teljesítménye. Ráadásul csak 112 napos működés és 272 indítás-leállás van benne.
Amúgy ingyen kaptam őket, elvileg csak nagyobbra lettek cserélve a NAS hálózatban, valami 8 darab van a srácnak és csak adott belőle kettőt, hogy vigyem, aztán használjam.
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54654 üzenetére
Tegnap már lefutott egy reggelig tartó formázás, de hiba lett a vége. A gyorsformázás meg azonnal hibát dobott mind a két vinyónál (kód szerint írófej probléma). Ennek ellenére az egyiket felismeri a win, olyan mintha rendben lenne a formázás is, csak másolni nem lehet rá fájlokat, mert hibát dob.
Használtan kaptam a két hdd-t, de elvileg működőképes állapotban.Egyébként most ez a parancs fut: format fs=ntfs label=myData quick
Ez elvileg gyorsformázás, nem?
-
stellaz
veterán
válasz
King Unique #54652 üzenetére
Köszi, elkezdtem csinálni a parancssoros megoldást (a winesen már túl vagyok), most 20 perc alatt még mindig 0%-on áll a formázás, pedig pörög a vinyó.
Nah mindegy, ha reggelig nem lesz vele valami inkább beszerzek egy gyárilag egybe szerelt külső hdd-t, én már nem akarok azzal vacakolni, hogy szétszedem a másik gépet, berakom, ha ott jó ezt a házat visszaviszem, stb, stb
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van egy seagete merevlemezem (kaptam), amit beszereltem egy külső egységbe és USB-n keresztül szeretném formézni. Windows 10 alatt, USB2-esen jó sokáig kerreget, majd kiírta, hogy nem lehet megformézni a lemezt, az asztali gépen, USB3,2 és win11 ugyanezt csinálta, csak hamarabb kiírta, hogy nem lehet formázni.
Ezzel tudok kezdeni valamit?
HDD sentinel programot letöltöttem, de az nem látja.
Az eddigi szüttyögésnek annyi eredménye azért van, hogy a win legalább már felismeri egyből, de kéri, hogy használat előtt legyen megformázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 512 Gb-os NVME-k
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest