- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predares
csendes tag
válasz
mr_ricsi #783 üzenetére
OK, kipróbálom, remélem akkor nem lesz már gond, egyébként az elmúlt 1 napban nam kattogott semmit. (2200-as tuning mellett) De most azért majd visszaveszem alapra.
Bár amúgy csak akkor szokott, ha például leállítom a letöltéseket, és nem csinálok semmit, nem is igazán kattogás, hanem olyan mint amikor leállítom a gépet, olyan hang.
[Szerkesztve] -
Predares
csendes tag
-
Predares
csendes tag
válasz
mr_ricsi #773 üzenetére
Lehetséges. Általában akkor kezd el kattogni, amikor már nem dolgoznak annyira a vinyók, például leállítom a letöltéseket, nem nézek filmet, stb... Amíg dolgozik rendesen, addig nincs gond vele. Bár gond akkor sincs, amikor kattanik néha, mivel káros hatása eddig még nem volt, azért a biztonság kedvéért lementettem minden adatomat.
Egyébként egy Thermaltake Swing (nem ablakos) házban van a cucc, csupán hátul van benne egy 12cm-es thermaltake gyári venti, amit adtak hozzá. Előre még lehet beszerelni egy 12cm-es ventit, az jobban segíti a légáramlást, és közvetelenül a vinyókra fújná a levegőt, tehát valamennyire hűtené is.
Ja és köszönöm a válaszokat! -
Predares
csendes tag
Nem tudom ezek az értékek mennyire számítanak normálisnak:[link]
-
Predares
csendes tag
Sziasztok!
A következő a gondom:
1 hónapja vettem 2db WD 160GB-os SataII-es vinyót (WD1600JS-00NCB1), amit Raid 0-ban használok, valamint egy Enermax Liberty 400W-os tápot. Mostanában furcsa kattanások jönnek a gépből, olyan mint ami leállításkor hallatszik (egy nagy kattanás). Naponta úgy 4-5 kattanás. (napi 8-12 órát megy a gép) Egyébként eddig nem vettem észre semmilyen hátrányos hatását, ugyanúgy megy minden, nem okoz változást. Eleinte nem csinálta ezt, csak úgy 1 hete. (Korábban egy 120-as maxtorom volt és 400-as Codegen tápom, azzal nem volt ilyen gond.)
A vinyókat SATA I-ben használom, mivel egy Abit NF7-S V2.0-ás lapom van. Nem tudom ez hiba vagy valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest