- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petra93
csendes újonc
válasz
Doky586 #49882 üzenetére
Nem csak a Bios jelszót tudom (amivel belépek a Bios-ba), hanem az ATA HDD jelszót is, hiszen eddig is én használtam a kérdéses SSD-t. Vagy ha nem ez, akkor mi az az admin jelszó?
Köszi előre is, még sosem volt ilyen gondom, szóval lehet, hogy bennem keverednek a fogalmak
-
petra93
csendes újonc
Sziasztok! A következő a problémám: Dell 7520 laptopban Samsung 850 EVO SSD-t használtam, HDD jelszóval. A minap alaplap hiba következett be, azóta egyáltalán nem kapcsol be a gép, valószínűleg rövidzárlat van. Ez gazdasági totálkárnak tűnik :S
A gondom az, hogy az SSD-n lévő adatokhoz így nem férek hozzá, a jelszó birtokában sem. Megpróbáltam egy régi fujitsu laptopomba betenni az SSD-t, kérte a HDD jelszót, de hiába írtam be helyesen, nem fogadta el a jelszót (gondolom valahogy másképp kódolja a jelszót a Dell és a Fujitsu gép).
Van esetleg valamilyen ötletetek, hogy hogyan férhetnék hozzá az SSD tartalmához?
Ha pedig erre nincs lehetőség, és Easeus Partitionben újra aktiválom az SSD-t, legalább az adatok nélkül, de tudom használni megint az SSD-t egy új gépben?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest