- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
lostprophet #25126 üzenetére
igen csináltam teljes víruskeresést, de az nem talált semmit.
Köszi a torrent beállítást, de egyelőre az a kisebb probléma, mert jelenleg csak csökkentett módban tudom használni a hülye laptopom
-
raulicio
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan sajnálatos problémám, hogy valamilyen program (?) vagy nem tudom mi folyamatosan 100%-on pörgeti a HDD-t. CPU-t nem használ, az erőforráskezelőben nincs semmi különös, szinte csak win folyamatok futnak, mégis a terheltség 100% folyamatosan. Csökkentett módban (jelenleg is így írok) viszont a hiba megszűnik. Ezért gondolnám, hogy nem magával a HDD-vel van fizikai probléma.
Esetleg van valami ötletetek, hogy mit lehetne kezdeni ezzel?
utorrenttel volt olyan problémám, hogy egy bizonyos torrentnél szarakodott túlterheltséggel. Ennek utánaolvastam és valszeg az utorrent hibája. Ennek kapcsán tegnap feltettem egy HDD sentinelt, amivel nem volt gond ma reggelig, amikor is eleve hibával bootolt be a win és azóta van ez a túlterheltség. A sentinelt már leirtottam, de még mindig nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest