Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonio

senior tag

válasz King Unique #41243 üzenetére

Elképzelhatő hogy nem lett biztonságosan leválasztva :(

Este még telepítettem és megnéztem a WD Drive utilities el amit te is javasoltál de az se lát sokat: Azonosítja a Passportot de már a smart status futtatásánál is kiírja hogy hiba, a másik kettő diagnosztikai opció meg nem is indul meg tehát semmi nem történik

Próbálkoztam GetDataBack -el is de az se látja a meghajtót :/

maradt még valami opció? vagy javítás sokpénzért ami lehet fölösleges ... ?

• Antonio

senior tag

Sziasztok

Sajnos most nincs időm átnyálazni a topicot illetve fórumokat (általában így kezdem).

Szóval van egy külső 2.5" WD My Pasport 1T-s meghajtóm ami 2 napja beadta a kulcsot. (Persze a jótállás az 3 hónapja lejárt).

Jelenség: a PC érzékeli hogy rá van dugva de maga a meghajtó nem jelenik meg intézőben ill TV re rákötve a Tv nem látja. Ha rádugom PC-re elég "hangosan" klattyog legalább is hallani hogy próbálkozik. Tehát olyan mintha az olvasó fej nem indulna el erőlködik ... irodai IT kolléga szerint elektronikai rosszabb esetben olvasó fej hiba.

Kérdés: van olyan program - bár józan paraszti ésszel nincs en mivel nem megy a fej :) - amivel legalább csak azt meg tudnám nézni fő könyvtár szinten hogy mi van a HDD-n? Ha csak film akkor így jártam :( de ha van családi kép akkor azt jó lenne visszaszerezni ha nem drága ... egy rakás film sorozat van rajta azt tudom, viszont azt nem hogy milyen régebbi családi képek/videók.

Ill igy látatlanban kb mennyi lehet egy ilyen HDD-nek a javítás tól-ig. (vagy adatmentés?) na persze látom hogy a topik az nem kezeli ezt a témát ... :U

előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák