Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
King Unique #41243 üzenetére
Elképzelhatő hogy nem lett biztonságosan leválasztva
Este még telepítettem és megnéztem a WD Drive utilities el amit te is javasoltál de az se lát sokat: Azonosítja a Passportot de már a smart status futtatásánál is kiírja hogy hiba, a másik kettő diagnosztikai opció meg nem is indul meg tehát semmi nem történik
Próbálkoztam GetDataBack -el is de az se látja a meghajtót :/
maradt még valami opció? vagy javítás sokpénzért ami lehet fölösleges ... ?
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
Sajnos most nincs időm átnyálazni a topicot illetve fórumokat (általában így kezdem).
Szóval van egy külső 2.5" WD My Pasport 1T-s meghajtóm ami 2 napja beadta a kulcsot. (Persze a jótállás az 3 hónapja lejárt).
Jelenség: a PC érzékeli hogy rá van dugva de maga a meghajtó nem jelenik meg intézőben ill TV re rákötve a Tv nem látja. Ha rádugom PC-re elég "hangosan" klattyog legalább is hallani hogy próbálkozik. Tehát olyan mintha az olvasó fej nem indulna el erőlködik ... irodai IT kolléga szerint elektronikai rosszabb esetben olvasó fej hiba.
Kérdés: van olyan program - bár józan paraszti ésszel nincs en mivel nem megy a fej
- amivel legalább csak azt meg tudnám nézni fő könyvtár szinten hogy mi van a HDD-n? Ha csak film akkor így jártam
de ha van családi kép akkor azt jó lenne visszaszerezni ha nem drága ... egy rakás film sorozat van rajta azt tudom, viszont azt nem hogy milyen régebbi családi képek/videók.
Ill igy látatlanban kb mennyi lehet egy ilyen HDD-nek a javítás tól-ig. (vagy adatmentés?) na persze látom hogy a topik az nem kezeli ezt a témát ...
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest