Hirdetés
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Oks, köszi mindenkinek.
-
Dot
őstag
Hali!
Kaptam egy Hitachi deskstar 80Gb-os winchester aminek hang alapján ilyen baja lehet. Indításnál nem ismeri fel a gép, el sem jut addig, hogy kilistázza a többi winyót.
Kérdésem, érdemes-e vele foglalkozni? Mondjuk egy új elektronikával működne? Vagy ép az elektronika jó? -
Dot
őstag
Hali!
Van 2 Samsung spinpoint f1-es winyóm 0,5 /HD502IJ/ és /HD103UJ/ 1TB méretben.
A kisebbre 98% ír a progi. A másik 100as.
485 illetve 454 napot mentek.
A kérdésem: Egy ismerősöm tudná gariztatni őket. Gariztassam?
Azért merült fel bennem, mert ha már ennyit elmentek akkor valszeg nem fognak megkettyeni. De ha mégis akkor ismét van rá 3év garim. /most fog lejárni, '08Q4 es vársárlás/ -
Dot
őstag
Hali!
Szeretném megtudni, hogy egy ilyen vagy ilyesmi 2.5" külső usb winyónak mekkora lehet az áram felvétele? /ha valaki a fogyasztását tudja az is jó nyilván/
-
Dot
őstag
válasz
liksoft #8860 üzenetére
Természetesen én mindenhol kerestem csak prohardveren nem...
megoldódott csak el kellett távolítani. Köszönöm!Term. biosba se turkáltam, és a legfrissebb driver van fenn.
Szerk: szerintem a hibát az okozhatta, hogy a gépemet kikapcsolás helyett készenléti állapotba hagyom. /Nekem teljesen kikapcsolja a gépet, betöltés 5s alatt/ reggel komásan így raktam a gépbe a winyót.
-
Dot
őstag
Helló!
Ma érkezett meg a Samsung F1 1TB HD103UJ os winyóm, gyorsan beüzemeltem, format /sajátgép jobbklikk->kezelés->tárolás->lemezkezelés->format NTFS/ akkor másolás totál kommander 5000kB/s, pislogok.. kipróbáltam a másik winyókon/160as ról 500as ra és fordítva/ 30000-50000kB/s akkor HD tune:
írást nem is enged, bár egyik winyómon se.
kontroll
fura az 50% cpu kihasználtság... mindhogyha kellene hozzá vmi driver.
Help pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- Router gondok
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest