- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Oks, köszi mindenkinek.
-
Dot
őstag
Hali!
Kaptam egy Hitachi deskstar 80Gb-os winchester aminek hang alapján ilyen baja lehet. Indításnál nem ismeri fel a gép, el sem jut addig, hogy kilistázza a többi winyót.
Kérdésem, érdemes-e vele foglalkozni? Mondjuk egy új elektronikával működne? Vagy ép az elektronika jó? -
Dot
őstag
Hali!
Van 2 Samsung spinpoint f1-es winyóm 0,5 /HD502IJ/ és /HD103UJ/ 1TB méretben.
A kisebbre 98% ír a progi. A másik 100as.
485 illetve 454 napot mentek.
A kérdésem: Egy ismerősöm tudná gariztatni őket. Gariztassam?
Azért merült fel bennem, mert ha már ennyit elmentek akkor valszeg nem fognak megkettyeni. De ha mégis akkor ismét van rá 3év garim. /most fog lejárni, '08Q4 es vársárlás/ -
Dot
őstag
Hali!
Szeretném megtudni, hogy egy ilyen vagy ilyesmi 2.5" külső usb winyónak mekkora lehet az áram felvétele? /ha valaki a fogyasztását tudja az is jó nyilván/
-
Dot
őstag
válasz
liksoft #8860 üzenetére
Természetesen én mindenhol kerestem csak prohardveren nem...
megoldódott csak el kellett távolítani. Köszönöm!Term. biosba se turkáltam, és a legfrissebb driver van fenn.
Szerk: szerintem a hibát az okozhatta, hogy a gépemet kikapcsolás helyett készenléti állapotba hagyom. /Nekem teljesen kikapcsolja a gépet, betöltés 5s alatt/ reggel komásan így raktam a gépbe a winyót.
-
Dot
őstag
Helló!
Ma érkezett meg a Samsung F1 1TB HD103UJ os winyóm, gyorsan beüzemeltem, format /sajátgép jobbklikk->kezelés->tárolás->lemezkezelés->format NTFS/ akkor másolás totál kommander 5000kB/s, pislogok.. kipróbáltam a másik winyókon/160as ról 500as ra és fordítva/ 30000-50000kB/s akkor HD tune:
írást nem is enged, bár egyik winyómon se.
kontroll
fura az 50% cpu kihasználtság... mindhogyha kellene hozzá vmi driver.
Help pls!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Opel topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest