Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Szia
Tévesen írtam. Nem usb-s vinyó, hanem USB rack Captiva és bele egy samu 154 UI.
Hétfőn vettem a rackot, beletettem a Samu 154 Ui vinyót(tele volt már filmmel) .Egy Asus O!play lejátszóhoz kapcsoltam. Aznap este film közben kilépett és nem találta meg az Oplay. Újra indítottam mind2-t, akkor jó lett.
Majd szombat este ugyanúgy film közben kilépett az Oplay és utána Device not suppertedet írt ki.
Indítgattam, de semmi eredmény, majd USB porton a géphez kapcsoltam és meg akarta formázni, meg sérült USB-s eszköz-t írt ki. Számítógép újraindítása után már egyáltalán nem látta az USB eszközt. Kivettem a vinyót, beraktam direktbe a gépbe és ott tökéletes állapotot ír ki, rendesen működik is.
Visszaraktam a rackbe, hátha csaj valami érintkezési hiba volt, de ugyanúgy sérült eszközt írt ki.
Majd megint vissza a gépbe a vinyó simán és azóta is rendesen működik.
A rack a rossz, de azt nem értem, hogy mitől függ az, hogy mekkora vincsi mehet bele. Vagy attól mehetett tönkre, hogy túl nagyot tettem bele? Vagy csak simán rosszat vettem. Van benne vagy 2 kondi, és az romlott el?
A vinyó 25 foknál még nyáron se volt melegebb. -
tusi_
addikt
Vettem egy Külső USB s vinyót és most tönkre ment pár nap után. Rossz darbot fogtam ki, vagy lehetséges, hogy az miatt ment tönkre, hogy 1.5-s vinyót tettem bele?
A hivatalos honlapon 1 tb írnak rá, hogy addig kezeli, a manuálban nem tesznek említést róla, a neten meg használják mindenféle kiszerelésben.
Ez mit jelent, hogy mekkorát képes lekezelni. Hardwares korlát van, vagy csak hűtési??
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő