- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
yimm
aktív tag
Esetleg ha valakinek hasonló problémája lenne :
Nem hagyott nyugodni ez a winyó seek-elés hang.
Előzmények pár hozzászólással lentebb olvasható.
Rájöttem , hogy a nas alján lévő gumi talpak nagyon kemény gumiból vannak és ezek vezetik át a hangot a szekrény aljához és ezáltal felerősíti a bútor a hangot. Vágtam puha egéralátétből 8 db kis kockát amit kettesével kétoldalas tükör ragasztóval össze ragasztottam , majd erre is rakta még egy réteg tükör ragasztó amivel a gyári kis gumi talpakhoz ragasztottam az általam kreált lábakat.
És láss csodátolyan szép csendes lett a nas hogy hihetetlen , csak akkor hallok egy kis susogást ha teljesen közel hajolok hozzá.
Így már tökéletes lett -
yimm
aktív tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
A hét elején vettem egy nast (Asustor) és bele egy új 3,5-es WD red 3terrás winyót.(aqua.hu)
Nem volt még eddig nas-om és nem tudom, hogy az természetes ha a winchesternek
halk kerregő hangja van . Nem hangos, olyan tompa ,de pont hallható amikor dolgozik. A nas egy szekrény háta mögött van tőlen 3m-re és lehet hallani.
Igazából nem tudom hogy ennek ilyennek kell leni vagy csendben kell hogy működjön
Úgy lehet elképzelni mint amikor egy régi PC-be kerreg a winyó adat másolás közben.
Laptop winyóval nincs semmi hangja.
Ha ennek ilyennek kell lenni akkor legyen, viszont ha nem akkor holnap viszem is vissza, a winyót és visszakérem a pénzt. (net-es vásárlás , gondolom él a 15-napos elállás joga)Köszönöm előre is a választ
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Akadt egy kis problémám.
Van egy WD Elements 2TB noti külső winyóm.
Sikerült fél méterről leejtenem, de úgy, hogy lehúztam a kábelről az asztalon, és kicsúszott a kezemből.
Most ha rá dugom gépre, akkor felpörög és el kezd csipogó hangot adni, de a windows nem látja.
Lehet még vele valamit kezdeni a papírnehezéken kívül?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest