- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rég nekem is volt egy hasonló esetem, de a lemez nem állt le csak nagyon hallgatózva és ráfogva éreztem hogy van egy pont amin folyvást megakad. Volt belül egy kis tompa katt 1db ami folyton ismétlődött szabályos időközönként. Végül fogtam egy programot [link] ráeresztettem és sikeresen lementettem mindent. Lehet szerencsém volt most ebben az esetben. A Windows csak a lemezkezelőben látta a lemezt borult felosztásban, és a mentő program is ezért tudtam vele próbálkozni. A HD Sentinel meg teljesen hibátlanra írja, érdekes. Azóta még nem nyúltam hozzá, semmit nem próbáltam vele csinálni, jelenleg ráérős kategória nálam, pótoltam a helyét.
-
válasz
ricsip #56293 üzenetére
(Szóval mentem az adataimat (8TB HDD...7452.0GB). A lemez majdnem tele volt, de még nem kritikusan. Másodjára kezdtem neki, mert újraindult a gépem, gondolom Windows frissítés miatt az éjszaka.) Ok, ezt most nem tudom melyik topikba is kellene írnom, mert ami miatt ide hoztam az hogy ránéztem a HD Sentinel -re és szerinte a lemez hibátlan. Vagyis valami bibi történhetett, talán ahogy használtam, pedig vigyáztam a leállítással, leválasztottam mindig stb....sok nap van feltüntetve. Arra gondoltam, ha lementettem mindent utána vissza klónozok és lesz két példányom mindenből. A lemez nem lesz atom biztos, de ezt elkönyveljük, jobb mint nélküle.
-
válasz
ricsip #56288 üzenetére
Én a másik topikban egy 2016-os HGST 8TB 7200rpm 3.5 HDD adattárolóval küszködök. Használtan vettem még tavaly. Nem tudom mennyit ment, hogy volt használva. Olcsó volt, akkor még hibátlan és én ráugrottam. Tettem rá fontosat is, és nem is írtam fel pontosan mit. Na a lemez megsérült valahol. Nem ment folyamatosan csak akkor kapcsoltam be ha menteni akartam rá. Jelenleg mentem ki az adatokat róla, mert ami történt hirtelen az nem teljes halál. Aztán a terv az hogy újra címezem, formázom. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Mindenesetre azért tanultam belőle. Az idő vas foga előbb utóbb jelentkezni fog akkor is ha vigyáz rá az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest