- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4XP4YN3
tag
válasz
King Unique #46856 üzenetére
Tudom, hogy az én gondom, meg ilyenek, de az UEFI-s cikk nekem rohadt hosszúnak tűnik, türelmem meg már abszolút nincs hozzá, pedig tiszta fejjel ültem le ma délután. A videó alapján beállítottam MINDENT, ahogy a srác csinálta, de nem vált be. Diskpartos dolgot is csináltam videó alapján, dettó ugyanúgy, de még mindig semmi. Windows újra lett húzva 3x is, megint semmi. Esküszöm, feladom, nem akar összejönni ez nekem.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
King Unique #46856 üzenetére
Köszönöm! Holnap megnézem. Ma már ki idegelt teljesen. xD Ha úgy sem megy, majd kiokoskodok valamit. Jó éjt!
-
M4XP4YN3
tag
válasz
King Unique #46851 üzenetére
Ne haragudj, de kicsit sok az infó nekem, én meg nem vagyok jártas a dologban. Elmagyaráznád kérlek, hogy hogyan is érdemes kezdenem? Próbáltam újratelepítést partícionálással, de nem sikerült, pedig kérdeztem egy barátomat, hogy hogyan is kellene elvégeznem, próbáltam úgy partícionálni, ahogy mondta, de nem sikerült. Légy szíves szájbarágósan mondd el, mivel érdemes kezdenem, illetve mi-merre-hány-méter, teljesen le vagyok blokkolódva agyilag, sok volt nekem mára a stressz, egész nap csak a HDD-vel szenvedtem.
Szerinted foglalkozzak vele n00b létemre, vagy inkább fizessek egy szakértőnek, hogy megcsinálja? Kb. mennyibe kerülhet egy ilyen dolog megcsinálása? Már nem tudom, mitévő legyek. Ráment az egész napom, és abszolút semmire nem jutottam.
Előre is köszi!
-
M4XP4YN3
tag
Megpróbáltam 3 ingyenes külső konvertáló progival, egyikkel sem tudom átkonvertálni a cuccost GPT-re. Nem bánnám, ha valaki szájbarágósan elmagyarázná, hogyan tovább. Windows-zal nem ment, progikkal nem ment, azt az UEFI boot telepítéses marhaságot nem tudom, hogyan kell, vagy hogy egyáltalán ki lehet-e deríteni, hogy lehetne-e azzal telepíteni. Nem értek semmihez.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
King Unique #46844 üzenetére
Ha simán megoldom külső particionáló programmal, akkor nagyon nagy hülyeséget csinálnék? Az a helyzet, hogy nem nagyon értek ehhez, sőt szinte semennyire.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
King Unique #46844 üzenetére
Szeretnék GPT-re konvertálni, de nem tudom, hogy kell. Légyszi segítsetek ebben!
-
M4XP4YN3
tag
válasz
morfondőr #46842 üzenetére
Tessék: Lemezkezelés
-
M4XP4YN3
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy vettem Toshiba 3 TB HDD-t, de a rendszer csak 2 TB-ot lát? Mit kell tennem, hogy felismerje mind a 3 TB-ot? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged