- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
Köszönöm a válaszokat.
Holnap ki lesz cserélve,érdekes egyébként,hogy a Vista mükődése kifogástalannak itélte,mikőzben a WD progi FAIL,meg egy csomó hiba,és a Vista folyamatosan küldözgeti a hibaüziket . . . -
DENON
tag
Lehet hogy elkövettem egy óriási hibát ?
Új vinyónál ti hogy szoktátok gyorsformázás,vagy formázás ?
Én az előbbit választottam mondjuk,gondoltam üres vinyónak mindegy,lehet hogy nem kellett volna ?
Szerintem szektor hibát nem okozhat mondjuk egy formázás,főlleg anyit hogy ne is lehessen kijavítani. -
DENON
tag
válasz
Cyberslider #11288 üzenetére
Sztem a sorrendet meg kéne cserélni.
Előszőr nyugi,aztán kábelcsere,vagy átdugás. -
DENON
tag
válasz
Cyberslider #11285 üzenetére
Kipróbálom.
Számomra eléggé aggasztó dolog,csak jókat hallottam a termékről,és pont jól belenyúltam a legrosszabba talán,de csere és jó lesz gondolom.
Vinyó próblémám még sosem volt amúgy, két samu van/volt a gépben idősek is tele is vannak,de műkődnek hibátlanúl./közel három évesek/egyébként semmi bajuk nincs/
Ez meg szerencsétlen elsőnap itt haldoklik.
Amúgy nem nagy a betegedési arány a vinyóknál ugye ?csak mert nem akarok hetente vinyót cserélni és adatokat másolni. -
DENON
tag
program Western digital data life diagnostic
Test Option: QUICK TEST
Model Number: WDC WD10EADS-00M2B0
Unit Serial Number: WD-WMAV50122065
Firmware Number: 01.00A01
Capacity: 1000.20 GB
SMART Status: FAIL
Test Result: FAIL
Test Error Code: 06-Quick Test on drive 2 did not complete! Status code = 04 (Unknown failed test element), Failure Checkpoint = 96 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 2!
Test Time: 20:41:17, July 05, 2009Test Option: EXTENDED TEST
Model Number: WDC WD10EADS-00M2B0
Unit Serial Number: WD-WMAV50122065
Firmware Number: 01.00A01
Capacity: 1000.20 GB
SMART Status: FAIL
Test Result: FAIL
Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected.
Test Time: 21:09:58, July 05, 2009Látható a hiba,mindkétszer kidobja a dolgot gyors tesztnél kb 10ms után,tesztnél meg fél óra után.
A mostmár teljesen üres vinyóról is folyton adatot akar menteni a gép
Bár jobb ha többször jelzi mintha van rajta valami és eltünik . . .
Valaki tud valami okosat kérem szoljon. -
DENON
tag
Elnézést hogy így széttagolva
Most letöltöttem feltettem a saját Diagnosztika progiját és ott is ugye bejön a két vinyó,az első jó,a másodiknál alapból hibát jelez.
Tesztelem ahogy lehet és kiderítem mi a baj,de sztem ez scere lesz sajnos . . . -
DENON
tag
Egy olyan kérdésem lenne,hogy mi a teendő szerintetek,ha vista alatt olyan hibaüzik fogadnak 5-10 percenként,hogy azonnal mentsem az adataimat,mert a vinyó ha megáll helyreállíthatatlan lesz stb stb.
Két vinyó van a gépben egyiken oprendszer az két három éve hibátlan.
Ma betettem egy zsír új WD 1TB-s vinyót még nem ment öt órát és már ilyen próblémái vannak,csak azért tudom,hogy neki,mert oda van írva hogy a következő lemezmeghajtó nem műkődik megfelelően/WD. . . /
Patrició nincs oprendszer nincs rajta nem raidban van,csak bevan dugva másodlagos vinyónak,adattárólás céljából,körülbelül 10-20gb adat már lehet rajta,ugye teszt szerűen tolom rá az anyagot,és úgy látszik hogy valami nem jó benne.
Szóval a kérdés,ez most csere gariban,vagy véső kalapács,vagy formázzammeg,még úgy sincs rajta lényeges dolog,vagy mit kellene tennem,biztos van aki jobban ért hozzá.
köszönömSzerkesztés
SATA vinyóról van szó
A windows mrevlemez-problémát észlelt.
Lemez neve WDC WD10EADS-00M2B0 ATA Device
meg le van írva hogy mit lehet ilyenkor tenni. . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged