- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
válasz
whisperity #19894 üzenetére
Az rendben van, hogy hamarabb merül vele az akku, csodát nem várok, csak azt hogy működjön. Nem hallottam még ilyen esetről, hogy külső hdd nem működne rendesen. A problémám az az, hogy rádugva látszólag jól működik, olvasható/írható, csak egyszer fogja magát, és többé nem az. Ilyenkor az ablakot sem lehet bezárni, amiben meg van nyitva a meghajtó, tegnap már odáig jutottam, hogy az explorer.exe lelövése sem oldotta meg a problémát, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor nem lehet biztonságosan eltávolítani az eszközt. Ha kihúzom, mint a barom, akkor meg újbóli csatlakoztatásnál a "lemezt meg kell formálni" üzenet fogad.
Nem adtak hozzá Y-kábelt, ebből is gondolom, hogy működnie kellene, de persze lehet, hogy nem ennyire gondosak. Megy vissza gariba, ha hibás, remélem kicserélik, ha meg "ez ilyen", akkor nagyon remélem, hogy az árát visszatérítik (benne vagyok még a 8 napban). Nekem ez így nem kell. Több vele a szívás, mint a haszon - az első napi 10Gb adatveszteségről nem is beszélve. -
pilsner
aktív tag
válasz
liksoft #19889 üzenetére
Ez így nagyszerű. Mindenesetre nekem 3 usb portom van, ebből egy mindig használatban van a vezeték nélküli egér vevőjéhez, a maradék kettőt nem szeretném feláldozni, valamint ha feltétlenül szükség lenne az Y-kábelre, akkor - gondolom - olyat mellékeltek volna a vinyóhoz, valamint megemlítették volna a manualban, hogy szükség lehet rá (bár egy ábrán mutatják, de nem írják le, mint a hülyegyereknek). Saját tápos usb-hub pedig azért nem jó, mert akkor elveszíti az értelmét az egész: én azért vettem külső hdd-t, mert arra szeretném menteni az adatokat "terepen", tehát ahol nincs konnektor, és működjön már akkor is, ha akkuról használom a gépet. Ha ezt így nem tudja, akkor nincs értelme, ez olyan, mintha a laptop csak hálózati áramellátásról működve, onnantól kezdve az már nem igazi hordozható eszköz.
-
pilsner
aktív tag
válasz
liksoft #19885 üzenetére
Ezek szerint egy külső vinyót "ahogy-van" nem lehet használni egy laptophoz? Direkt ezért vettem, usb portokban nem tobzódom, külső tápos usb hub meg plusz egy kábelt jelent, így vehettem volna akár saját tápos külső hdd-t is. Be van állítva, hogy usb hubokat sose áramtalanítsa/csatlakoztassa le.
-
pilsner
aktív tag
Hello!
Egy hete vettem egy a-data sh93-at, azóta 2x dobta fel, használat közben - értsd: csatlakoztatva, látszólag minden rendben, hogy a lemez nem olvasható, meg kell formázni. Ezt meg is tettem egy alkalommal, utána használhatatlan lett, a Paragonnal lehetett csak partíciót formázni rá. Erre ma reggel veszem észre, hogy megint dobja a hibaüzenetet. Mi a repedt here lehet vele? Mert megy vissza gariba, csak tudni szeretném, hogy mi a kínja.Szerk: na jó, ezt nem hiszem el, most meg többszöri lecsatlakozás után összeszedte magát, és olvasható. Ha így visszaküldöm, azt mondják majd, hogy semmi baja. De mégis van, vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest