- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Van egy 160gigás Seagate Momentus 5400.6-os laptopvinyóm. Perpill USB-s házban van, elég sok adatot mozgatok, amikre nem elég egy pendrive, ezért ez a kütyü tökéletes nekem.
Viszont mostanában kezdett érdekes dolgokat művelni. Néha elkezd kattogni, és kiakad. Tuti vannak rajta Bad Sectorok. Ezeket valahogy kilehet jelölni, hogy ne használja? Már újraformáztam, de nem segített. Most rákűldtem a SeaTools DOS-t, és éppen Full Erase-n dolgozik. Amúgy előtte a Short testet ráküldtem, valami hibakódot dobott, és Bad Sectorokra panaszkodott. Full Testnél elvileg javított valamiket
Valamit lehet vele csinálni? Sajna nincs pénzem újra...
Köszönöm előre is a segítséget -
ko9
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy 750-es Samsung vinyót, annyi a problémája, hogy Sentinel szerint van rajta 52 hibás szektor. Nem rendszerpartíciónak szeretném használni, hanem egy letöltőgépbe adattárolónak (0-24ben fog menni a gép, a rendszer másik vinyón van).
Kérdésem az lenne, hogy mennyire bízhatok meg benne, mennyire érdemes erre költeni? Nem nagy probléma ennyi hibás szektor?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Drum 'n' bass
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest