- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #48823 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #48795 üzenetére
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #48795 üzenetére
Köszönöm. Van egy nagyon régi HP notebookunk, annál sosem volt ilyen probléma. Akkor erre WD merevlemezre jellemző ez?
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43668 üzenetére
Szia!
Akkor marad az a megoldás, amit ajánlottál. Köszönöm a segítséget.
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43657 üzenetére
Szia!
A Delock féle "Y elosztó" nekem szimpatikusabb, mivel így nem kell a külső HDD-knél ki-be ...
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43621 üzenetére
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43644 üzenetére
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43625 üzenetére
Az az igazság nem rágtam át magam rögtön a "Felhasználói kézikönyvön". Láttam, van 2db USB bemenet, gondoltam mindegy melyikhez csatlakoztatom a külső vinyót, az elsőt választottam, de a HDD-t nem látta a lejátszó. Ezután megpróbálkoztam a másik lehetőséggel.
Sehol nem találok arra vonatkozó információt, hogy a két USB port nem egyenrangú. ( Csak ennyit találtam: "USB HDD csatlakoztatásakor használja a megfelelo USB portot (USB2)".)
-
ariel96
aktív tag
válasz
-
ariel96
aktív tag
válasz
Még azt nem említettem, hogy ezen a külső vinyón van 2 MKV fájl, amit, nem lehet megnyitni, de törölni sem. Próbáltam több progit, de semmivel nem tudom törölni.
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43595 üzenetére
Szia!
Ennek a lejátszónak (Panasonic DMP-BDT465) 2 USB portja van. Az egyik való a külső HDD-hez (max. 2 TB). Remélem a garanciánál figyelembe veszik, hogy "eldobálja" a kapcsolatot, lejátszik 2 percet, és annyi.
PC-vel több MKV fájl meg sem nyitható.Kicsit aggódom, mert tudom, hogy az én gépem csapta meg a vinyót, lelkiismeretfurdalásom is van miatta. (Viszont most anyagilag úgy állok, hogy nem tudok vásárolni mostanában semmit.)
-
ariel96
aktív tag
válasz
varmi2 #43593 üzenetére
Szia!
Ez a külső merevlemez 2,5"-os, a gépből kapja az áramot. Úgy néz ki, ennek a gépnek rossz a tápegysége. Úgy gondolom a külső HDD a kelleténél nagyobb áramerősséget kapott, ez okozta a vesztét. - Több MKV fájl nem játszható le róla számítógéphez csatlakoztatva sem.
A gép saját merevlemezének is magasabb hőmérséklete, az alaplap, CPU, GPU hőmérséklete is magasabb.
A másik ugyanilyen HDD szerencsésebben megúszta, arról simán megy a lejátszás az asztali lejátszóval.
Mivel érvelhetnek a szervízben, ha cserét kérek?
-
ariel96
aktív tag
válasz
King Unique #43579 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest