- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
válasz
King Unique #49742 üzenetére
Kapcsolo csekkolva, kozepen volt eddig, nem nyultam hozza. Most, hogy lassu lett, probaltam mindharom allasban, de nem lett valtozas. Megvarom az uj caddyt tesztelni.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
King Unique #49738 üzenetére
igen, ez volt a terv, de most nincs a környezetben már olyan lapos, amiben van optikai meghajtó.
rendeltem egy másik caddy-t kemény 12 dodóért, megjön, és kipróbálom vele. A meghajtóval semmi gond nincs, azt már kizártam. Remélem nem a lapos ODD csatolója adta meg magát és ezért nem működik a caddy megfelelően....
köszönöm a válaszodat. -
tothferenc
aktív tag
sziasztok. Adott a lenovo g510-em. SSD-vel hajtom, egy hdd caddyben pedig pihen a gyári, 1TB-os Samu HDD. Azt vettem észre, hogy HDD-ről SSD-re másolva (és HDD-ről saját magára is) 0-4 MB között megy a másolási sebesség. Kivettem a HDD-t, beletettem egy külső házba, usb 3-mal csatlakoztattam két géphez is, ott minden rendben van a sebességével. Tesztelni máshogy nem tudom. A caddy vezérlője, vagy a laposom vezérlője adhatta meg magát?!? Legrosszabb esetben rendelek egy másik caddy-t (ez már vagy 5 éves) és próba cseresznye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged