- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinkiddo
csendes tag
Sziasztok!
2 belső HDD van a gépemben, amiket elsősorban archiválásra használok (aktív programok nem futnak rajtuk). Egy ideje észrevettem, hogy nem állnak le az energiabeállításokban meghatározott idő eltelte után (gyakorlatilag sehogy nem tudom rávenni őket a spin down-ra).
Valamelyik Win10 frissítés tehetett valamit, mert korábban nem volt gond, semmilyen más hardveres vagy szoftveres változás nem volt a gépben. Külföldi fórumokon is olvastam hasonlókat, de megoldást nem találtam sajnos.
Esetleg más küzd hasonlóval?
Amit már próbáltam: wipe-oltam a lemezt, újra partícionáltam, netkábelt kihúztam (LAN-ról leválasztottam). Figyeltem az erőforrás figyelőt, ott a lemezaktivitásnál nem jelent meg konkrét elérési útvonal, amit esetleg piszkálna (erről csatoltam képet, az E: meghajtó lenne itt a problémás). Ami viszont látszik, hogy az alsó résznél az aktív időtartamnál néha felugrik a szám (de ezt nem tudom kideríteni mi okozhatja).
(azért szeretném hogy leálljon, mert baromi hangos, egy elég régi WD-ről van szó)
Van esetleg valamilyen program ami tudna nekem segíteni?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged