- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
De azt még mindig nem tudom, hogy minden indításkor, miért akar chdisk ellenőrizni a vinyót??? [link] Most meg ezt írja a töredezettségmentesítő
-
Atomgeszi
nagyúr
Rackem van, usb-s nincs! :S
Van 3 vinyóm! Van egy 160GB IDE, ezen van 2 particíó az egyiken van a rendszer. Ezzel a vinyóval semmi gond nincs. Van mégegy vinyóm rackben, 80as IDE-s. Ezzel sincs semmi probléma. 1 hónapja kaptam egy SATA-s 80as vinyót. Rádugtam a rendszerre gond nélkül ment jó gyorsasággal. Egyik nap azonban elkezdte azt csinálni, hogy ha rajta dolgozok, akkor meghal minden. Előtte nem csinálta. És nem csináltam semmit a géppel. Mikor beraktam a vinyót meg is formáztam, szóval... Lekötöttem most az előbb a racket, hogy hátha, de még mindig lassu minden. -
Atomgeszi
nagyúr
Megcsináltam. Ugyanaz van. Elindítok egy winraros kicsomagolást, és behal az egész gép! A csomagolás is lassu, és akadozva megy az egér, amint szüneteltetem jó minden! Most már nagyon kezdem unni ezt az egészet!
Eddig jó volt pedig!
Filmet se lehet nézni, mert akadozik! Nem értem!
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha rámegyek a Backup partition table-ra. Akkor valami fájlt megkéne neki adjak. Mit adjak meg neki? Amúgy nem csak az a gond, hogy bootolásnál ellenőrízni akarja mindig a vinyót, hanem, hogy valamiért belassult minden. Elindítok egy kitömörítést, 20 percig csinálja, előtte megcsinálta 1 perc alatt. És nem tudom miért van ez,egyik napról a másikra kezdte el!
-
Atomgeszi
nagyúr
Heló!
Napokban elkezdett a gépem furcsán viselkedni, mintha valami teljesen visszafogná az egész rendszert. 1 hónapja kaptam egy 80as vinyót. Betettük, BIOS frissítés után ment minden! Utóbbi 3 napba elkezdte azt, hogyha elindítom az utorrentet és megy egy letöltés arra a vinyóra, akkor a gépnek minden baja lesz, a zene akadozva megy a winampba, az egér akadozik, a programok alig nyílnak meg. És mielőtt betöltene az xp, mindig ellenőrízni akarja az új vinyót, hiába ellenőrzi nem talál semmit, és ezt minden bekapcsolásnál eljátssza. Tettem új rendszert, a hiba megmaaradt. Semmi nem változott. Mi okozhatja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest