- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, ma másoltam képeket hdd-re, egyszer csak megállt a folyamat, azóta ilyen fura hangot ad ki: [link]
Mintha indulni akarna, aztán ilyen dupla katt, és kezdi elölről. Ez megy körbe-körbe. Windows már természetesen nem látja, rajta csomo képem, adatom.Lehet ezzel bármit is csinálni?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
#12516608 #53790 üzenetére
Hát az első gondolatom ezek után az volt, hogy nem játszok tovább a tesztekkel, gyors lemntek róla mindent. Ez a folyamat 2* befagyott, ezután szakaszosan inkább, de sikerült kimenteni mindent.
Itt gondoltam miért ne alapon adok neki egy nagy törlést (nem gyorsat). Format után eltűnt a hiba. Már visszaraktam mindent, töltöttem rá újabb dolgokat is, nyüstöltem egy napig, de működik hibátlanul. -
hakydakillah
senior tag
válasz
#12516608 #53788 üzenetére
Sajnos nincs változás. Tegnap 3 óra gondtalan játék. Utána letöltés megkezdésével 10 perc és meghalt.
Utána különböző tesztek, ma fél nap azok mentek - windows, virus, hds és wd tesztek, egyik se talált hibát.
Bekötésen is változtattam, tesztek alatt ment simán órákon át hibátlanul. Most próbáltam egy letöltést, de ugyanúgy meghalt. Még egy teljes formatot adok neki, hátha, aztán feladom. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, van olyan a problémám a WD 1.0TB SATA-III Caviar Blue HDD-mel, hogy ha adatot másolok rá, vagy épp töltök rá valamit, 10 percen belül kékhalállal leáll a gép miatta - Kernel Security Check failure jelentés mellett. Futtathatok rajta filmet, zenét, játékot, olyankor megy gond nélkül.
A fő merevlemez egy SSD, azon fut a rendszer, próbáltam ezt lekötni, és megszűnt a hiba. A kérdésem az lenne, hogy még valahogy menthető ez a HDD, vagy kuka? Köszönöm -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Notebookomban úgy néz ki kezdi megadni magát a hdd. Elkezdett befagyogatni a rendszer, gondoltam csak annyi lesz, hogy ideje újrarakni, de ez sem segített. Sokszor rendszer telepítéskor is behalt, vagy nem látta őt, vagy formázni se tudtam. Az egyik telepítést 1óra után megszakítottam, mert 6százaléknál tartott.
Kérdésem az lenne, van-e olyan progi, amivel megpróbálhatom gatyába rázni, vagy amikor már ilyen szinten vacakol, érdemesebb cserélni? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged