- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jezusom
csendes tag
válasz
liksoft #6262 üzenetére
A gyári tesztprogram használhatatlan, mivel ha ezeket az értékeket akarom állítani, egy command error üzenettel elszáll.
Nem létezik egy olyan gyári program, ami visszarakja az alap gyári értékeket mint pl a BIOS reset-nél? Vagy egy olyan juper állás, ami egyenlő egy resettel?
Két napja keresgélek a neten, de erre vonatkozólag nem találtam semmit. -
jezusom
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült félig megoldanom a tegnapi problémámat. A sata módok között csak úgy sikerült váltanom, hogy a samsung oldaláról letöltöttem a sata1.5G.iso-t. Amikor lefuttattam, majd bebootoltam az Es-toollal, akkor egyszer engedte átállítani sata1-re. Azóta megint inaktív ez a funkció, de legalább felismeri a másik gép is.
A problémám továbbra is az, hogy nem lehet bekapcsolni a 48 bites módot és még mindig csak 137 GB a használható hely. -
jezusom
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépébe vettem ma egy samsung HD322HJ típusú hdd-t.
A gép csak sata1-et támogat, jumpereléssel nem sikerült felismertetnem, ezért a samsung oldaláról letöltöttem a típusnak megfelelő (ES-Tool 2.11) programot.
A problémám az, hogy az UDMA mód állításnál nem lehet semmit kiválasztani, sehogy sem engedi átállítani más módra. A gépemben van két másik samsung hdd, azokkal nincs gond, ott simán ki lehet választani a megfelelő sata módot.
Állítgatás közben (fogalmam sincs, miért) kikapcsoltam a 48bites LBA módot. Visszaállítani nem lehet, mert csak egy hibaüzenetet kapok, így most 137GB kapacitású merevlemeznek ismeri fel minden. Az ezzel kapcsolatos minden beállítási lehetőség hibaüzenettel elszáll. A másik két lemeznél minden beállítás megintcsak rendesen működik.
Van lehetőség ezt a problémát otthon megoldani, vagy irány a szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest