- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
liksoft #44789 üzenetére
Németországba. Neki azonnal kellett és nem akart milliókat fizetni. Elmondtam az előnyöket és hátrányokat.
Nem haragudtam én senkire, ügyfél siettet, ennyit tudok tenni. Aki kereskedelemben dolgozik az tudja, hogy a "most azonnal csinálja meg" mit jelent. EztKöszönöm a válaszokat!
szerk: egyébként én az adatmentést mindig klónozással szoktam kezdeni, ennél még azt sem tudtam megcsinálni...
-
spyduck
nagyúr
válasz
liksoft #44787 üzenetére
Nem válaszolt senki nekem, meg 2 órán belül kell róla a cucc. Neten sem volt semmi. A getdata back pedig csak akkor fér hozzá ha leformázom. Már folyamatban van a visszaállítás így igazából mind1. Formázás után tudomásos szerint ha nincs utólag adat ráírva akkor az egészet vissza lehet nyerni.
szerk: képeket akarok róla lementeni, nem rendszerfájlokat.
szerk2: Van olyan ingyenes program ami mindenre jó? Ha nincs ingyenes, akkor melyiket ajánlod egyébként?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Van egy HDD (MacBook Pro-ban volt - OSX). Az ügyfél letörölt róla valamit és nem érhető el róla adat. Képet csatoltam A lemezkezelő látja, de nem tud vele mit csinálni. Nem értek hozzá, de szerintem a partíciós táblát törölte. Van rá mód, hogy formázás majd adat visszaállítás nélkül az egyébként nem formázott HDD-t visszaállítsam?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy notebook-ba való hitachi winyóm ami olyan jelenséget produkál, h ha akkumlátorról működik, és vmi folyamatot végrehajtok csipog néhányat (olyan a hangja mint ha egy csibe benne lenne és nem a cicergés vagy kattogás).
Ha hálózatról megy akkor nem csipog.
Hard disk sentinel szerint 100%-os, mi a fene lehet ez?
Ha a noti energiatakarékos üzemmódban van akkor sem csipog akkuról bviszont ha átrakom teljesítménycentrikusra akkor csipog.
Találkozott már vki ilyen jelenséggel? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nemrégiben tönkre ment a winyám a notimban, garanciálisan kicserélték. Csak érdeklődés jelleggel mit ne csináljak, h ez még 1x elő ne forduljon?
pl ezek ártanak neki?:
-particionálás
-formázás
-csak egy partíció formázása
-gyors formázásezeket csináltam csak vele, vmelyik probléma volt?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésem de nem nagyon találtam olyan hozzáértő topikot mind1 hátha....
Notebookról lenne szó. Notiknál a sata módot ki/be lehet kapcsolni, ha kikapcsolom milyen hátrányokat fogok élvezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest