- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy laptop hdd amin van két partíció. Az egyik partíciót szépen látom, a másiknál csak a betűjelét se meretet se semmit nem látok. Gondolom sérült a partíciós tábla. Ezt milyen programmal lehet helyreállítani?
Köszi
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy laptop hdd amin van két partíció. Az egyik partíciót szépen látom, a másiknál csak a betűjelét se meretet se semmit nem látok. Gondolom sérült a partíciós tábla. Ezt milyen programmal lehet helyreállítani?
Köszi
-
tototos
addikt
válasz
Kernel #31391 üzenetére
Furcsaság köbön. Kivettem a vinyót a gépből és egy usb-s átalakítóval az én gépemre csatoltam szépen látszik minden partíció és olvasni is tudom :S Nem tudom hogy miért nem tölt be a win7 normálisan a gépen. Kb 20 perc mire kapok egy teljesen fekete asztalt. Csökkentett módban is tök lassú.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy számítógép ami áramszünet előtt tökéletesen működött, áramszünet után viszont fél óra mire betölt a windows rajta. Az egyik partíciót a merevelemezen nem tudja olvasni a gép. Az lenne a kérdésem hogy milyen programmal tudnám visszaállítani normálisan a partíciót? Gondolom a partíciós tábla sérült az áramszünet következtében.
Köszi
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy gép amire nem tudok még egy xp-t sem telepíteni mert a hdd-t formázni sem lehet. HDD regenerator folyamatosan bad sectorokat talál rajta. Nem akarok két hétig várni mire megkresi és megpróbálja kijavítani az összes hibát. Van valami ötlet mit lehetne tenni? Új vinyó vagy van olyan progi ami megkeresi a bad sectorokat és kizárja őket? Tehát kevesebb lesz a helyem de legalább nem fut 2 hétig a kereső.
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Mosat hoztak hozzám egy gépet hogy nem kapcsol be. Volt benne egy codegen táp ami úgy néz ki szép kis pusztítást végzett. Az alaplap halott a videókártya is és sajnos a hdd sem pörög fel. Szerintetek valahogy meg lehet javítani a hdd-t hogy a rajta lévő adatokat le lehessen menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyar az űrben
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest