Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
King Unique #52583 üzenetére
Ki listázni ki listázta.Csak nem lehetett ki választani hogy azt törölje. Nem tudom hogy tároló helyként volt e be állítva,mint írtam egy PS 4 ben volt. De már mind egy a külső progi villám gyorsan és 2 lépésben meg oldotta.Azóta már az SSD a WIN 10
-
kromatika
veterán
válasz
Doky586 #52581 üzenetére
Nem lehetet megoldani így.Telepítettem már többször hogy a delete -vel kellene. De nem engedte. King Unique : A a parancssor (DiskPart) sem működött.Nem lehetett ki választani a külső cuccot,csak meg jelent. Viszont a MiniTool Partition progival egy perc alatt sikerült.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Adott egy 1TB Samsung 860 Evo ssd,ami PS 4 ben volt használva.Be raktam a PC be hogy USB ről telepítsek rá Win 10-et,de telepítésnél ki írja hogy erre a lemezre nem telepíthető a Win,mert nem NTSF formátum. Be raktam külső házba, csatlakoztattam,de a saját gépben nem jelenik meg.A lemezkezelőben meg jelenik,de nem tudom sem formázni,sem új betű elérési jelet adni neki.Hiába akarok jobb klikkel kattintani semmi nem történik.Formázni sem tudom. Azt írja rá GPT védő patríció.Mit kellene vele csinálnom hogy telepíteni tudjam?
-
kromatika
veterán
válasz
King Unique #47066 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Sajnos a diskpart sem segített.de sikerült meg oldanom a Mini Tool Patrition visard ingyenes progival.Nagyon jó ez a progi.Anyit csináltam hogy az egész 500Gb rendszer merevlemezt át másoltam vele a 1tb hdd-re.Újra indítást kért és már tökéletesen látta a win is.Ez után ki vettem az 500GB(ez volt a cél,hogy növeljem a tár helyet) rendszer vinyot,indítottam a rendszert Az 1tb ről,és tökéletesen indul róla a win,minden beállítás és fájl meg maradt.Egy utolsó kérdés,szerintetek ebben az esetben csináljak egy tiszta telepítést vagy jó így.
-
kromatika
veterán
válasz
Szia.Ez egy igen régi 2x1 TB merev lemezből álló külső 3-5 ös hordozható házban volt.Külön táp is kelett neki.Elég minőségi darab volt,de valami olaszos neve volt a márkának igen sok terméke is volt.
-
kromatika
veterán
válasz
-
kromatika
veterán
válasz
King Unique #47064 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és elnézést de valami nem jól csinálok,kérlek
Szóval ime a lemez kezelő képe,az 500-lemez melett amin a rendszer van uefiben telepítve,az 1terás vinyót 2Tb nek látja.
és ha jobb klik akkor csak ezek a lehetőségek jelennek meg
tulajdon képpen csak azt szeretném el érni hogy tudjak telepíteni az 1 tb-re egy rednszert.Adat nem kell róla.és ha ki veszem az 500gb a gépből,és próbálok telepíteni az 1 tb re akkor ezek irja.
Mi lehet a gond?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.jelenlegi Konigomban(Asrock Z97 Pro4,i5 5675C,2x4GB 1600Mhz Kingston)
van egy 500gb hdd.És mellé most be raktam egy 1 TB HDD-is.De az a gond hogy a windows,a saját gépben nem látja,csak az 500gb hdd-t amin a rendszer van.A biosban látszik az 1 tb,söt a hd sentinelben is.Hibátlannak irja.Az eszköz kezelőben is látszik.Mi lehet a baj és mit csináljak.ha lehet részletesen kérném a segítséget,mertz nem vagyok jártas a témában.Win 10 64 bitet használok.Köszi előre is. -
kromatika
veterán
Sziasztok adott egy WD 500GB 7200RPM vinyo.Fiatal 15 napos 100/100.problémát jelent e hogy fóleg induláskor és utána kb 2 percig ciripelő hangot had.Nyugalmi helyzetben nem.De ha progit telepítek akkor igen.Még az asztalba le rakva puha felületen is.csatolok hd sentinel,smart,őn tesztés cristal sebesség tesztet.,és olvasási képet.A ciripeklés miatt valószínű hogy hibás lesz?vagy maradhat használatban?Köszi előre is a válaszokat.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Adott egy samsung 500GB 7200RPM vinyó.Ami sentinel szerint 860 napot futott tehátnem mai db.teljesítméní 100% Kondíció 96%.Nincs berregés,és nem is melegszik.fagyást bármiféle hibát nem tapasztaltam.96% kondícióval használjam még szerintetek rendszernek,vagy ideje lenne cserélni?
-
kromatika
veterán
sziasztok.most tudtam csak meg hogy win7 64 bit esetében ajánlatos a biosban a sata módot ahci-ra állítani telepítés előtt.most már rajta van a rendszer az új vinyón,(samu F3) de ha most állítom át ahci-ra akkor nem tölt be a rendszer.milyen előnye van az ahci-nak,és miért nem lehet most már át állítani?érdemes újra húznom a rendszert és előtte a biosban ahci-ra állítani a sata módot?előre is köszi.
-
kromatika
veterán
válasz
djculture #28802 üzenetére
nagyon köszi a segítséget.
ASRock H61M-DGS a lap.1db PCIe 3.0 x 16, 1 db PCIe x1[link] igazából még csak most lesz megrendelve,az aqua-ból mert ott érvénysíthető a garanci,az elromlott 775-ös lap helyébe vennénk,platform váltás miatt.be tudnád nákem linkelni hogy milyen eszközt,és honnét vegyek?előre is köszönöm.
-
kromatika
veterán
sziasztok segítséget szeretnék kérni.adott egy 1155 alaplap amin nincs ide csatlakozó,csak sata csatik.viszont 2 db ide vinyót kellene rákötni.hol találok pesti üzletben olyan átalakítót,amivel a 2 db ide vinyót,rá tudom csatlakoztatni az 1155 alaplap sata portjára,mert ugye azokon csak az van.
-
-
kromatika
veterán
esetleg valaki erre tudna valamit tanácsolni?[link]
-
kromatika
veterán
sziasztok.adott egy 320GB samsung vinyo,ami eggyik napról a másikra,kék halált okoz a gépen.próbáltam ujra telepíteni,de akkor is ez a hiba.próbáltam másik gépbe is átrakni,és hiába van beállítva a biosban,hogy ne erről a vinyóról induljon a boot,akkor is kék kijelző .psihical memori eror.....stb fogad,ezután próbál betötteni a hibátlan másik winyóról a win7,de újra kék halál.tehát a win 7 sem látja.ha lehúzom a hibás vinyót akkor semmi probléma,a rendszer hibátlanul indul a hibátlan vinyóról. mi lehet a baj,lehet ezen valahogy segíteni?legalább az adatokat jólenne le menteni róla valahogy.előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest