Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az utóbbi időben a "kis gép" minden második bekapcsolásánál valamilyen hibába ütközök ami két dologban manifesztálódik. Az egyik ntoskrnl.exe hibája míg a másik a winload.exe hiba. Ha ezeket megkapom se csökkentett módba, se tovább nem enged, gép kikapcs, újra be és utána többnyire jó(érdekesség még, hogy ha újraindítom a gépet mindig dobja valamelyik hibát). Mivel nem találtam erre eddig megfelelő megoldást gondoltam újratelepítem az os-t az majd megoldja. Win 8.1 után visszakúszott a 7, de a hiba ugyanúgy fennáll.
Én a magam részéről a HDD hibájára gyanakszok mivel az utóbbi időben egyre többet látom a feladat kezelőbe, hogy szinte csak 100%-on teker(és ilyenkor picit fagy is). Mivel eléggé rontja a "felhasználói élményt" gondoltam beszerzek egy újat, de feleslegesen nem akarok kicsengetni 22K-t ha más a hibája.
Szóval szerintetek is hardveres a hiba és a HDD a ludas vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest