- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
válasz
Doky586 #44598 üzenetére
Gondolom ez nekem szólt
Nem tudom miért írta ezt a Samsung, hiszen a Seagate nem vizsgálta be a merevlemezt, a fent említett okok miatt, mivel a nagyker v szállító visszautasított, meg se nézték, pont ez a bajom. Amúgy hiába külső vinyó, a belseje mindegyiknek le van ugye matricázva, amin fel van tüntetve, hogy nem szabad eltávolítani, mert ugrik a gari, de persze ez senkit se érdekel, nem néznek bele a külső nyomok miatt, hogy az sértetlen e...
Amúgy a boltban is kipróbálták amikor bevittem, nem működött, 3 különböző géppel, laptoppal se ment... -
Málni
csendes tag
válasz
King Unique #44596 üzenetére
Köszi a választ!
-
Málni
csendes tag
Meghibásodott a Samsung-Seagate M3 külső merevlemezem, ha rádugom a gépre, akkor van egy nagyon kicsi csipogó hangja kb. 10mp-ig, aztán abbahagyja és nem történik semmi, led az világít. Vajon ezt lehet még javítani, mi lehet a baja?
Kb 200-300 giga cucc van rajta, de engem már ez sem érdekel, tehát nem a lementés a fontos, én használni szeretném újra a merevlemezt...Amúgy még garanciális, visszavittem az üzletbe, de mivel felnyitásra utaló nyomok vannak a külső műanyag borításon, ezért feltételesen vették csak át tőlem, és küldték fel Pestre a beszállítóhoz, viszont azok nem vették át ez miatt a merevlemezt, így visszakaptam hibásan majdnem 2 hónap várakozás után...
Ezután írtam a Samsungnak emailt (csatoltam mellé számlát, jótállást, és hogy miért vonták meg a garimat a boltban), a válaszra szintén vártam több hetet, és ma írták, hogy már nem hozzájuk tartozik ("a Samsung eladta a merevlemez üzletágat és a jótállási kötelezettséget a Seagate társaságnak"), hanem a Seagatehez, és azok már bevizsgálták a hdd-t ("A készüléket a fentieknek megfelelően a Seagate vizsgálta be, a panaszolt hibát azonban nem tapasztalta, az hibátlannak bizonyult, ezt követően küldte vissza"), de nem állapítottak meg hibát
Ebben az esetben bezárult a kör és nem tudok máshova fordulni ezzel? Seagatenek van magyar képviselete v mit csináljak?
Ja még ezt is írták az email végén: "A fentiek miatt sajnos nem tudunk Önnek segítséget nyújtani, mivel a Seagate nem fogadja be javításra a készüléket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest