- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz
King Unique #53278 üzenetére
Basszus... Az autocorrect rendszeresen megszivat ha kapkodok és nem ellenörzöm. Természetesen HDD-ről van sző, bennem van a hiba. Bocsi.
A lemezről nem tudok átmásolni semmit. A lemezen enged minden műveletet. Hozzáféréshez szükséges jogok meg vannak adva természetesen. -
Merula Alba
tag
válasz
King Unique #53270 üzenetére
Elnézést, köszönöm az útbaigazítást.
Van itt viszont egy olyan kérdés ami biztosan ide való. Egy Samsung 1TB-os külső SSD volt használva adatmentésre részben. A napokban tűnt fel hogy leszedni semmit nem enged róla a rendszer, felrakni és olvasni viszont igen.
Amennyire tudtam utánanéztem, de nem oldotta meg semmilyen általam lelt megoldás. Hibaüzenetet dob ki ha másolni szeretnék róla. Most így hirtelen amiket javasoltak kipróbáltam, de nem használt semelyik. 0x800004005 hibát dob ki. -
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Remélem elfér itt a kérdésem.
Adott egy Krait 370gaming alaplap van egy M2-es foglalat rajta. Egy Kingston A2000 1TB-os jó lehet hozzá, Sajnos nekem ez már magas, látom a képeken hogy milyen a csatlakozása, viszont nem egyértelmű.
Esetleg van egy a kérdésemre jobban passzoló topik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- OLCSÓ MONITOROK
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest