- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Nem probléma, kérdés: Mennyire probléma ha a merevlemez naponta 8-10-szer leáll, felpörög? ( Sokszor kilövöm hibernálásra.)
-
Troy.
addikt
válasz
King Unique #40294 üzenetére
Szimpatikus volt a válaszoló, kíváncsi voltam a véleményére.
-
Troy.
addikt
válasz
Balathruin #40291 üzenetére
Net, film, játék, cad programok. Vegyesen. Kíváncsi volnék, mik az ajánlott márkák. (Hitachi?)
-
Troy.
addikt
válasz
Balathruin #40289 üzenetére
Úgy tűnik ott megy. Na, felrakok egy windows-t és meglátjuk! Köszi a segítséget!
Mellesleg az újabb merevlemezekkel lehet hasonló problémába ütközni? Manapság melyek az ajánlottak?
Üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
Balathruin #40287 üzenetére
Most látom, hogy elméletileg van 2 Sata 2 port is rajta. Vajon az megoldás lenne, ha arra dugnám?
(Egyébként egy külföldi Dell workstation-ről van szó, nem tudom számít-e bármit is. Csak olyan neve van az alaplapnak, amilyet még nem láttam.)
-
Troy.
addikt
válasz
Balathruin #40285 üzenetére
Firmware frissítés járhat adatvesztéssel?
-
Troy.
addikt
válasz
Balathruin #40283 üzenetére
Táp: Enermax pro 82+ , szerintem semmi baj nincs vele.
Furcsa, mert egy 11 éves samsung sata merevlemezt felismer.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Régi rendszerről újra akarok költözni. Samsung HD502Hj merevlemez 4 felé van particionálva, első partíción található a Windows. Olyan problémám volna, hogy mikor rádugom az új alaplapra a merevlemezt, akkor elkezd kattogni. Kattog, szünet, kattog, szünet és ezt csinálja szüntelenül. (A szünet kb. 2-3 másodperces.)
Furcsa, mivel soha semmi baja nem volt a merevlemeznek, HD sentinel most is 100%-nak látja. Először azt hittem, hogy meghalt, gyorsan rádugtam egy másik gépre és hál' istennek működik.Valakinek van ötlete?
szerk: Még valami: Amennyiben lehúzom a sata kábelt és csak a tápforrás marad rajta, gép indításkor felpörög és nincs kattogás.üdv.
-
Troy.
addikt
Hello! Valakinek [link] ötlet? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest