- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
II.Démonlord
tag
válasz
King Unique #51478 üzenetére
Igen, felpörög a merevlemez (csatlakozáskor a win eszközcsatlakozás hang is van). Az USB csatlakozással nem hiszem, hogy bármi gond lenne (ugyanabban a házban, ugyanazon a porton másik hdd gond nélkül müködik). Az eszközkezelőben nincs semmilyen hibakód.
A cél az lenne, hogy a merevlemezt tudjam használni, a rajta lévő adatokkal. -
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
A merevlemezem egyik pillanatról a másikra eltünt a gépről.* A laptopba a dvd író helyén volt, arra gondoltam, hogy a caddy ment tönkre. Beraktam egy külső usb házba, de sajnos azzal sem ismeri fel. Másik gépen is probáltam hasonló az eredmény. Windows (7) lemezkezelőben sem látni. A merevlemez egyik particióján win 10 volt, a többi részén adatfájlok.
*Fájlokat másoltam rá és előfodulhat, hogy a másolt fájlok között volt valamilyen w10 rendszerfájl darab is.Valakinek van ötlete, hogy mit tudnék csinálni? Sok olyan adat van rajta, ami nagyon fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest