- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
válasz
King Unique #50256 üzenetére
Igen elolvastam. Nem részleteztem mindent. Nem írtam ki külön, hogy az is belesült. Egyébként egy adatai nagy részét veszthető 320-as WD laptopvinyóról van szó amire a w7 gond nélkül felment és működött. Mivel nem költenék rá és az asztali gép úgyis megy állandóan, így ha van olyan progi amivel akár csak részlegesen is, a hibás részeket vagy legalább azok nagyobb részét egy nem használt partícióba foglalva használhatóvá tehetem a vinyót akkor eljátszom vele. Azért nem írtam egyből részletesen le mindent mert amikor részletesen írva kértem segítséget, nem szokott érkezni. Gondolom mert nem szeretnek litániát olvasni az emberek.
Köszönöm a türelmedet és a segítségedet. A hdd regenerátort még megpróbálom.
Józsi -
macssessz
tag
válasz
King Unique #50254 üzenetére
A HDS csak tesztelni tud tudtommal. A Win cskdsk-je meg nem megy végíg mert javítani akarja amit nem tud megcsinálni ezért belefagy.
Olyan progi kéne ami írás hiba után megjelöli és kizárja a szektort. Annó volt ilyen, csak mivel régen volt nagyon már nem emlékszem a nevére. Még akkor volt amikor a 750MB-os vinyóval küzdöttünk. Kb. 95-96-ban lehetett? Már nem emlékszem. Most sata vinyóhoz kéne ilyen. -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Milyen progival lehetne egy vinyón megkeresni és kizárni a hibás részeket? Jó régen volt ilyen, de nem emlékszem a nevére és akkor még a sata sem volt még kitalálva.
Köszi előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged