Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
Kernel #41854 üzenetére
EaseUS-szal particionáltam és utána már jobban ment a defrag is. Bár még nem 100%-os, de egyelőre elég lesz.
-
0xmilan
addikt
válasz
Kernel #41850 üzenetére
Köszi a választ!
Ha jól értem ez úgy működne, hogy átrakom másik PC-be a HDD-t és ott intézem a másolásokat. Az a probléma, hogy notebook HDD-ről van szó, így nem tudom simán desktop PC-be rakni, beépítő keretem meg nincs hozzá.
Szerintem egyelőre marad a particionálás, aztán kiderül, hogy hatásos lesz-e. -
0xmilan
addikt
Üdv!
A C:-t akárhányszor töredezettségmentesítem, ennél jobb eredményt nem kapok.
Segítene, ha a M:-t odébbmozgatnám és adnék még plusz helyet a C:-nek, hogy rendesen le tudjon futni rajta a defrag? Ha igen, akkor hány GB-t javasoltok? Akár 100 GB is mehet, mert az M:-en van 180 GB szabad.
-
0xmilan
addikt
[link]
Ezt mennyire vegyem komolyan? 2 év alatt először raktam fel ezt a programot, erre ezzel fogad. 7 nap múlva tényleg itt a világvége? Van olyan program, ami valamennyire helyrerakja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged