- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumbledore
csendes tag
válasz
whisperity #19652 üzenetére
Akkor bocs, hát ők adtak hozzá csavarhúzót, meg egy talpat a talptat csak úgy lehet felrakni ha leszeded a külső házat úgyhogy attól még nem, veszik, viszont most kaptam a cégtől akitől vettem egy emailt, hogy küldjem vissza kicserélik, de köszi szépen a válaszaidat
-
Dumbledore
csendes tag
válasz
Dumbledore #19650 üzenetére
HDD sentinelt nem használok de jó hogy szólsz megnézem vele dehát nembiztos hogy fog menni mint mondtam mert befagy aze gész ahogy mondtam... ( az adatokat a hdd sentinelből kérted?)
-
Dumbledore
csendes tag
válasz
Dumbledore #19649 üzenetére
vahaol azt olvastam hogy szegyjem le a házat róla és csatlakoztassak a csupasz HDD-hez (SATA vagy másféle) kábelt és úgy jó lesz ez mennyiben igaz?
-
Dumbledore
csendes tag
válasz
whisperity #19648 üzenetére
Az autorunt úgy értem hogy az automatikus lejátszásos kisablak majd abból hogy mit kívánok tenni de az az ablak is üres mert addigra elválik a HDD
-
Dumbledore
csendes tag
Sziasztok körübelül egy hete vettem egy WD elements 2tb külső HDD-t körübelül 3-4 napig jól ment minden, majd utána mikor bekapcsoltam ( a HDD külső házához csatlakozik egy adapter és egy usb ) úgy körbülelül 10 perc mulva jött be az autorun vagy be se jött és nem észlelte. Utána már amikor bekapcsoltam teljesen lefagyott gép sehova nemtudtam bemenni csak az egér mozgott, és amikor kikapcsoltam minden bejött amit a fagyás alatt megnyitottam... így bekapcsolás alatt semmit nem tudok megnyitni...
Aztán aztis tapasztaltam, ha be van kapcsolva és úgy indítom el a gépet az üdvözlőképenyő elött lefagy (ha kikapcsolom megy minden.) EZ a fagyás addig megy míg bnemjön az autorun akkor pedig még kb. 2 mp-ig észleli a meghajtót és utána mintha elvágták volna... A ledje a háznak összevissza villog, van mikor folyamatosan aztán 2-3 mp-re elalszik van hogy pislog... próbáltam leszerelni róla a házat. Semmi hibát nem észlelni bár érintkezési hiba is lehet, mert ha beljebb nyomom az adapter csatlakozóját van mikor világít a led sokáig.
Ilyenkor mi a teendő???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged