- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Hi
Van egy nasként üzemelő gépem amiben 1 vinyó van a rendszer pen-drive-ről megy, a 2 TB-os merevlemez csak adatokat tárol. Ha semmi adatmozgás nincs a vinyón ilyen hangot ad:
Kicsit lehet fel kell hangosítani és nem a súgásra koncentrálni hanem egy ütemes kircs krics krics hangot kell figyelni főleg a hangfájl második felében hallható jól. Ez most normális dolog, hogy tétlen állapotban ilyen hangot ad ki?
-
slashing
senior tag
válasz
Murphistic #23184 üzenetére
HD stentinel már fent van mikor elszállt akkor raktam fel hogy lássam mi van, most már figyelni fogom, remélhetőleg nem táp vagy kábel hiba mert miden alkatrész új a gépem egyszerre rendeltem mindent és raktam össze.
Hát én is remélem vannak 10 éves vinyóim is (ide) pedig azok amit túléltek:
8 éves (250w-os ha jól emlékszem) acorp táp ami 50% oc-al hajtott egy celeron 2000-et amjd egy northwood 2.8-as intelt szintén húzva bár az csak olyan 20-25%-al... kismillió áramszünet minden védelem nélküligaz mintha már kontaktos lenne valami vagy az alaplapon az egyik ide vagy a tápkábel fáradt el de még azért rá lehet bírni hogy két lemezt is elindítson. Még annyit kell kibírnia hogy arról átmásolom hálózatban a fájljaimat és nyugdíjba vonulhat.
A mostani gép már nem kap semmi húzást.
Amúgy még egy vinyóm sem szállt el erre az első sata-s meg rögtön :/ hála istenne az ssd-vel nem volt gondom az nagyon durván jó.(58% a formázás)
-
slashing
senior tag
válasz
Murphistic #23182 üzenetére
ahh köszi
megakadtam rajta mert ugye második vinyó tehát nem master boot viszont írta hogy 2TB-nál nagyobbnál ajánlja nah egyik sem volt a tökéletes opció, köszi akkor megy mbr ként.
szerk.: megy a formázás, hát gondoltam első formázás legyen jó így kiszedtem a gyors formázás pipát, elég lassan megy, lesz vagy egy óra vagy több is mire végez :s
-
slashing
senior tag
Hi
Most raktam be rendszer ssd melle egy 2,5-es 640gb-os hdd-t a lemezkezelésnél a formázás előtt ez ugrik fel. Az számomra nyilvánvaló hogy nem MBR kéne kiválasztani de én még sose találkoztam ilyen felugró ablakkal, mi az a GPT és biztos hogy ezt kell nekem most látnom? Összefügg ez a gépben lévő kábelezéssel?
(most jött vissza garanciából a hdd az előzőt 1 hétig tudtam használni nem akarom elbarmolni)
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest