- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
slashing #23183 üzenetére
Hát igen, a teljes formázás picit lassú. Nekem egy délutánig tartott még végzett egy 500GB-os lemezzek USB-s dobozban.
Amúgy szerintem figyeld a merevlemez állapotát használat közben is ( pl. a HD Sentinel program fel van telepítve? ). Mert ha az előző lemez csak 1 hétig bírta lehet a lemeztől is, de előfordulhat, hogy mondjuk tápegység, vagy kábelhiba. Ha már alapból gondoltál ezekre, akkor nem szóltam. Remélem ezt a cseredarabot sokáig használhatod.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
slashing #23181 üzenetére
Szervusz!
Neked az MBR-t kell kiválasztani és utána működni fog a lemezkezelő ( nem emlékszem pontosan, de lehet egy picit szöszölni fog a leokézás után ). Ebben az ablakban a partíciós tábla típusát tudod beállítani.
Ahogy írja is, a GPT csak 2TB-nál nagyobb merevlemezhez kell és akkor ott a probléma, hogy egyszerű BIOSszal nem is tudna róla bootolni a rendszer (hátha valamikor rendszerlemez lesz a lemezből és akkor nem kell átállítani MBR-re )..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő