- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
spista222 #22034 üzenetére
Akkor egy utolsó bugyuta kérdés:
Szerinted/Szerintetek hagyam benne és "hátha" (újabb hibák nincsenek rajta de testet sem nagyon nyomtam rá) vagy jobb lesz kicserélni. Igazából probléma nincs vele az írási sebesség és etc nem problémás csak a hd sentinel kondiciój azért idegesítő.
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
spista222 #22030 üzenetére
Na ez már rossz kérdés
Erre nem tudom a választ de ha elmondod ez alatt mit értesz ls hogy hol tudom megnézni szívesen megnézzem neked.
(
Annak van jelentősége hogy a betöltéskor az optikai meghajtónál sata 1-et ír míg a merevlemeznél sata 2-t? Vagy lényegtelen a bekötés?
) -
-
Medvebocs26
csendes tag
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
spista222 #22022 üzenetére
rájöttem hogy miregondoltok cdfájlkép alatt...
De így sem jó most akar róla bootolni de:
cannot find GDR.
Kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből hogy semmi nem akar ma müködni.
Per pillanat nem szaporodnak a hibák már 3-4 órája remélhetőleg nem lesz baj. de jó lenne bechekolni is azért.
Amúgy 84 % gázos? mekkora adatmennyiség nem használható így?
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
spista222 #22019 üzenetére
Ez itt a problem...
Nem nerom van... csak adatként tudom kiírni
(Burn4free)
No mindegy leszedek egy nerot hozzá de ez az utlsó ffolog amit leszedek ehhez.. a hócipőm ki van vele hogy egy napot szinte elbaszarintottam és semmit nem haladtunk előrébb...(inkább visszafele), csak jó lenne kideríteni mi van mert akkor belekalkulálok egy másik vásárlást.
-
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
spista222 #21952 üzenetére
Cpu: Intel Corei3-2100
Alaplap: Asrock H61M-U3S3
Vga: Ati R6670-MD1GD5
Háztáp: ATX 400 W FSP400-60APN Active
Ház: CM RC335-KKN1 Elite 335
RAM: DDR 3 4Gb Kingmax 1333
LG H22NS70 OEM SATA dvd íróEbben a gépben van benne a vinyó... és valóban amikor megérkezettt 100/100 volt kb egy hete kezdett el "hülyéskedni" és a kondiciót ledobálni. Ugyanakkor igazad lehet abban is hogy lehet nem volt használva teljesen előtte így nem keletkeztek rajta plusz hibák mert valóban ahogy gyűlt az adat rajta úgy ment fel a kondicióromlás is.
-
Medvebocs26
csendes tag
válasz
djculture #21950 üzenetére
Értem.. az az igazság hogy zsír új gépbe került új kábelekkel. A probléma ey hete kezdődőtt hirtelen lett rajta 3 hibás szektor és azóta növekszik a száma... de biztos ami biztos a sata kábelt kicseréltem de a probléma így is fennáll.. Előtte benne volt kb. 1 hétig a gépben és akkor nem mutatkoztak a gyengülés jelei...
A kép róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest