- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
greatchaos #1472 üzenetére
huh, nekem is nagy a mákom! egy scandick lenyomása után (dosból) kijavította a hibát, és elvileg minden adatom visszajött. huh, szerencsém van.
Köszönöm greatchaos a helpet!
végsösoron nemtudom mi idézhette elö, de mostmár minden ok. -
Hujikolp
őstag
válasz
greatchaos #1469 üzenetére
lefutott a progi, szerintem mindent megtalált. hogyan tovább?
itt egy kép:[link] -
Hujikolp
őstag
válasz
greatchaos #1469 üzenetére
nemtudom most futtatok valamit ezzel a getizável, azt se tudom h hol mit kéne a progin állítani, most használom elösször.
mivel volt egy régebbi vinyo ami már kezd haldokolni, ezért lett véve egy másik vinyo (120-as). ma megprobáltam megint egy kicsit piszkálni:
egy kábelre rárakni a régi vinyót és a 120-asat. egyik master, másik slave. 120-as slave. másik kábelre a cd olvasót és egy másik vinyót, 3gigás(csak adattárolás) de nemnagyon tetszett neki. utána volt még egy két dolog, nemakart indulni a gép meg minden. az eredeti szallagkábel ami a gépben volt, annak az egyik csatlakozoja lejött. na kkor kábelcsere, de nemfogadta el a kábelt, majd vissza az eredeti kábelt, ugyis azon csak 1 vinyo lesz., nagynehezen elsikerült inditani a 120-as vinyot, az eredeti kábelen, és a másik kábelen a 3 gigás, és a cd olvasó. megnyit vindoz, megakarom nyitni a particiót, erre mondja h nemlehet, nemismeri. lehet h az a baja h ottvan a másik kábelen az a 3 gigás? és most van benn a xp melett elöször? meg az olvasó is? eddig levolt huzva... -
Hujikolp
őstag
nemtudom h jóhelyen járok-e de megprobálom:
van egy winchester, ami 3 partició van rajta. össz 120giga, egy 10-es, egy 20-as, és a maradék gigára van particionálva.
namármost, a legutolsó partició, ami a legnagyobb, eddig minden gond nélkül ment, most meg nemtudom elérni, nemtudom mivan vele. ha rámegyek a tulajdonságaira, akkor azt irja h 0 bájt foglalt és szabad. és RAW-ra van formázva ntfs helyett. nemlett se formázva, se semmi. egy getDataBack nevü progi most attackolja, és talál is mindenfélét. a progi még nemfutott le. szerintem a gyökérkönyvtár sérülhetett meg, vagy nemtudom, egyszerüen nem ismeri fel.
mit lehet tenni? hogyan tudnám visszakapni az adatjaimat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged