- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcm2022
újonc
És a szerelési költség? Én azért egy ilyet nem mernék egyedül (technikai analfabéta vagyok, még egy szöget sem tudok beleverni a falba, de tényleg)... Arról nem is beszélve, hogy ha igaz ez, hogy ez egy 2015-ös modell, és én nem kaptam róla se számlát, se jótállást, könnyen lehet, hogy átcseszett vele a kereskedő / szervizes, akkor már inkább az új (20-ért már egy ennél sokkal jobbat veszek).
Még annyi kérdésem lenne (mindenkihez) - bár ez már eléggé OFF -, hogy a TV ugye attól nem rongálódik / nem lesz baja, ha így nézem még ezen a hétvégén a filmeket, hogy időnként (valószínűleg ezúttal is majd) többször megszakad? A HDD már nem érdekel, de a TV-t féltem (bár már az sem egy mai darab, de nekem tökéletesen megfelel még mindig).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő