Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcm2022
újonc
És a szerelési költség? Én azért egy ilyet nem mernék egyedül (technikai analfabéta vagyok, még egy szöget sem tudok beleverni a falba, de tényleg)... Arról nem is beszélve, hogy ha igaz ez, hogy ez egy 2015-ös modell, és én nem kaptam róla se számlát, se jótállást, könnyen lehet, hogy átcseszett vele a kereskedő / szervizes, akkor már inkább az új (20-ért már egy ennél sokkal jobbat veszek).
Még annyi kérdésem lenne (mindenkihez) - bár ez már eléggé OFF -, hogy a TV ugye attól nem rongálódik / nem lesz baja, ha így nézem még ezen a hétvégén a filmeket, hogy időnként (valószínűleg ezúttal is majd) többször megszakad? A HDD már nem érdekel, de a TV-t féltem (bár már az sem egy mai darab, de nekem tökéletesen megfelel még mindig).
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi