- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngyjns
tag
válasz
King Unique #49909 üzenetére
Köszönöm, jogosultsági probléma volt, minden adat megvan úgy néz ki. Minden program látja akár képek, videók. Kivéve a Where is it! progi nem akarja frissíteni a merevlemez katalógust, jogosultsági probléma miatt. Próbálom a katalógust töröln és újra beolvastatni, de szerintem a proginak nincs vmilyen olvasási engedélye. Bocs, hogy idegbajom miatt sok topikba írtam. Még egyszer köszönöm.
-
ngyjns
tag
Üdv! Segítségeteket kérném, leírom mi történt. Kolink usb rackben van két Toshiba 3Tb merevlemezem. Használatban volt az első, kikapcsoltam a gépet és a gépből nem húztam ki az usb kábelt, hanem annak végén cseréltem a kolinkben lévő merevlemezt a másodikra. Gépbekapcsolás után az intézőben az egyes merevlemez kötetcíme maradt és megnyitáskor beolvasta az egyes adatait, rákattintva az egyik mappára kiírta, hogy D: nem érhető el. A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható. Probléma a Hard Disk Sentinelben is látható volt, mintha az első merevlemez adatai (neve, kódszáma) rögzültek volna. Gépújraindítás után kötetneve sajna még mindig az egyesé, lemezkezelést indítva felismeri, hogy másik merevlemez van benne, tulajdonságokban kiírja jól, hogy a második merevlemezen mennyi foglalt illetve szabad hely van, innét indítva az intézőt ezt a hibát dobja. D: nem érhető el. A hozzáférés megtagadva. Az intézőben foglalt és szabad hely is 0byte. Mint amikor egy pendrive bootszekvencia eltűnik. Tehát mit csináljak, a családi képeket videókat nem akarom elveszíteni, tehát nem formatálnám, amíg a lemezkezelő szerint minden rendben van. Cseréltem meghajtóbetűt D:-ről J:-re stb. lemezkezelő szerint minden rendben, de intéző megtagadja a beolvasást. Win 10. Ráadásul laptopon sem olvassa be az intéző win 10 homeon. Próbálatm másik usb rack-kel és sata porton közvetlenül. Ja Bios felismeri, hogy másik merevlemez van benne. Total commander is azt írja megtagadva, de van egy rendszergazdaként megnyitás, erre a mappákat és benne a fileokat mutatja, de Hozzáférés megtagadva! felugró ablak után nem lehet megnyitni a filet. Hogyan ismertessem fel az intézőben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest