- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly_hu
csendes tag
válasz
liksoft #19849 üzenetére
Sorry, lehet hogy nem fogalmaztam világosan. A HDDt egy notiból szedtem ki és tettem bele egy USBs tokba. Az USBs cucc az eset után is jól működik, más vinyóval kipróbáltam. A HDD-t visszatettem a notebookba, de még a BIOSban sem látom, fel sem pörög.
Szóval kuka.
A kérdés, hogy az UBS tok miért nem védte meg a HDDt? Pedig ő volt előrébb a sorban, bíztam benne, hogy az ment tönkre, főleg hogy az még garis.
-
baly_hu
csendes tag
Sziasztok,
úgy néz ki sikerült kinyírnom egy 80Gb-os Hitachi notebook vinyót. (USBs külső HDDként használtam)
Annyi történt, hogy bedugtam az USB kábelt egy ezeréves gépbe, aztán se kép, se hang. Szétszedtem és elég furcsa, égett szagot éreztem.
Egyébként elég nagy ökör voltam, mert már ezzel a géppel már ugyanez történt egy 2 GBos pendrive esetében is, de akkor még arra gyanakodtam, hogy a pendrive volt rossz. Most már tudom, hogy nem.Mi lehet a gond? Túl sok feszültséget kapott? Javítható? Érdemes bárhova vinnem?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest