- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
betty405
csendes tag
válasz
Ren Hoek #13577 üzenetére
na, közbe már megvagyok, újraindítottam, és működik is az, ami eddig nem, mármint hogy át tudtam állítani a betűket, képernyőméretet kisebbre, de érdekes volt a bejelentkezés, mert ott jobbra (ahol a jelszót kéri bejelentkezéskor) Test-et írt ki. rákattantottam, és oda írtam a jelszót, csak nem értem miért. eddig nem így volt. nem Test volt kiírva, csak egyszerűen kérte a jelszót. Miért van most így?
amúgy a videokártya típusát az everesten meg tudtam nézni, így már tudtam, hogy az invidia geforce4 mx440 kell nekem, köszi a segítségeteket!!!! -
betty405
csendes tag
Sürgős segítséget kérnék, nem tudom, hova írjak és ki tud segíteni. nem működik a gépemen a jobb egérklikk tulajdonságok program, mert valami más Nvidiával felülírtam a megfelelőt, (egy gyerekjátékot akartam feltelepíteni, és az kért más Nvidiát). de most már le (uninstall) leszedtem, de nem engedi átírni a képernyőbelállításokat, és baromi nagyok a betűk és minden. hogyan tudom meg, (esetleg az everesttel, de mit kell néznem, alaplap szerint vagy mi szerint), hogy hol, honnan és milyen megfelelő nvidiát kell letöltenem? segítsetek légyszi, aki tud!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest