- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lemezbolt
csendes tag
Amit linkeltél azzal az a próbléma, hogy csak a félmegoldás - csak az áramellátást szabályozza ha jól láttam - tehát nem jó. Nekem kifejezetten az kell, hogy az alaplapra 1darab kábel menjen, mégpedig azért mert minkét meghajtón oprendszer van és teljesen függetlennek kell lenniük. Dual boot nem megoldás, kábel átdugdosás nem megoldás, eleve az nem megoldás hogy mindkét vinyó aktív. Az egyiknek kikapcsolt állapotban kell lennie, míg a másik működik. És erre pont az előző hszemben linkelt kép alapján megalkotott szerkentyűre lenne szükség.
(Amerikai cégnek pedig írtam - az összesnek akik forgalmazák - de egyik sem képes EU-ba szállítani.) -
Lemezbolt
csendes tag
Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írok-e de láttam, hogy vannak itt hozzáértő emberek is.. Tehát egy ilyen eszközt kellene építenem, de mivel nem igazán vagyok járatos a dologban, egyáltalán nincs ötletem hogyan kellene hozzákezdeni. Örülnék, ha tudnátok néhány gyakorlati tippet adni a megvalósításhoz, vagy ha a megfelelő helyre tudnátok irányítani a problémámmal.
-
Lemezbolt
csendes tag
Hali!
Egy SATAII switchre lenne szükségem, de sehol nem találtam ilyesmit - kivéve ezt az amerikai céget, de ők nem szállítanak Európába.
A cucc konkrétan úgy néz ki, hogy bele lehet dugni két darab SATAII hdd/ssd-t és innen az alaplapra csak egy kábel megy. Egy adott időpontban értelemszerűen az egyik lemez működik. Állítani a linkelt oldalon látható kulcsos megoldással lehet.A kérdésem, hogy találkoztatok-e pont ilyen eszközzel, vagy ha nem, akkor valaki elő tudna-e állítani egy ilyen cuccot nekem, természetesen egy megfelelő összegért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- ASUS ROG Ally
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged