- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
válasz
liksoft #15289 üzenetére
Rendben. Köszönöm. Közben rákérdeztem nála, pontosított: nem particionálás hanem töredezettségmentesítés volt akkor amikor leállt a gép, igazából ő sem tudja mitől, nem volt otthon. Ennek fényében sincs remény valahogy feltámasztani itthon? Gondolom, ha csak a bootnál látszik, akkor GDB és tsai nem játszik. Ugye? Másik topikban feltegyem a kérdést, hátha?
-
glugi
aktív tag
válasz
liksoft #15285 üzenetére
Mint mondtam, csak a boot-nál látszik, hogy egyáltalán a lemez csatlakoztatva van. Master-ben, slave-ben egyaránt. Lemezkezelőben nem lehet particionálni, gparted ugyanez. Dos parancssorból szintén nem látszik. Nyilván azért szenved(ünk) vele, mert kell róla az adat. Tudom, az másik topik. A cél az lenne, hogy most egyáltalán el lehessen érni valahogy.
-
glugi
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős hozott egy régi hdd-t (40gb maxtor), mert unalmában ráeresztett valami ingyenes particionálót (easeus vagy mi) és félúton behalt a cucc. Azóta nem látja az xp, xp telepítő sem, xp lemezkezelő látja, hogy usb-n fel van csatlakoztatva valami, de a partíciót már nem, nem is listázza ki. Boot-nál látszik még. Mit lehetne tenni?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest