- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
WD30PURX hddmen lett pár hibás szektor (32). Nem tárolok rajta fontos adatot.
Ha jól tudom formázás esetén a HDD elméletileg kiszűri és tartalékokkal helyettesíti a hibás szektorokat, de nem tudom, ez mennyire megbízható. Gondoltam arra, hogy kisebb partíciót csinálok rajta, de nem tudom, hogy lehetséges-e valahogy a hibás szektorokat a nem felhasznált tárhelyre (unallocated space) kényszeríteni. -
MCGaiwer
addikt
válasz
King Unique #51014 üzenetére
Nem a windows boottal, hanem a bios bootal van a gond, ezért a fentiek közül egyik sem releváns szerintem. Elképzelhetőnek tartom, hogy a jelenlegi bios nem támogat ekkora lemezt, megpróbálkozok egy updatetel
-
MCGaiwer
addikt
Hello,
Gépembe most raktam egy 8tb WD purple hdd-t. Partition Magickel ExFat-ra formáztam. Amikor újraindítottam a gépet az nem bootol úgy, hogy a HDD csatlakoztatva van. Nem a boottal van a gond, még a BIOS-ba se lehet belépni, a "discovery" fázisban ragad. Ha leválasztom az új HDDt a gép normálisan elindul. Mi lehet a gond? -
MCGaiwer
addikt
Ezzel a programmal megnéztem a WD hddket, hibát nem írt ki.
Szeretnék két WD hddt formázni, egyikre új windowst telepíteni.
Ebben a programban található "write zeros" funkció megfelel a "low level formatnak"?
Egyéb formázáshoz, particionáláshoz melyik programot ajánljátok?
-
MCGaiwer
addikt
válasz
MaxxDamage #26600 üzenetére
win7-en nem megy már a pmagic8
-
MCGaiwer
addikt
válasz
liksoft #26587 üzenetére
most itt vitába nem nagyon akarok belemenni, de olyan, hogy adatmentés, mint szakma nincs. max egy informatikus/elektromérnök, aki ezzel foglalkozik. Ha annyi lenne egy fogorvosi meló, hogy egszer kifizetek 100$ egy programért, aztán ezentúl csak bekisérem és leültetem a vendéget a székbe, a többit meg vagy megcsinálja a program, vagy nem. Ha véletlenül nem betömi, hanem kihúzza a fogat, én csak széttárom a kezem: "bocs, menthetetlen volt, azért csak fizesd ki az árát"
most ezt a programot Te írtad? esetleg részvényes vagy, vagy valami folytán bevételed van tőlük? ha egyik se, akkor értem én, hogy Te ezt preferálod, meg hogy jó, de talán érdemes lenne az itteni közönségnek felajánlani egy ingyenes programot is, szigorúan hozzátéve, hogy a működése nem garantált, ezért ha valakinek mindenképpen kellenek az adatok, vegye meg a másikat, aminél nagyobbak az esélyek.
Jelen esetben nem egy leégett, 3x átírt, szétdarabolt adatokról van szó, ami fisszaállítása azért valóban komoly szakértelmet igényelne.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
liksoft #26585 üzenetére
hát nyílván ha lenne, nem magam akarnék barkácsolni vele, hanem elvinném valahova ahol visszaállítják. Családi képek, meg videok vannak, csak eszmei értéke van. most az nem éppen segítség hogy vegyek egy baszott drága programot aztán az vagy megcsinálja, vagy nem...
ingyenes programok közül van valami ajánlat?
-
MCGaiwer
addikt
hello!
édesapám úgy gondolta, megpróbálkozik egy windows telepítéssel. A procedóra során sikeresen törölte az összes partíciót a gépén... vissza lehet állítani még valahogy, vagy valaki vissza tudja még menteni az adatokat? nem lett ráírva semmi, miután észrevette szolt, és megszakítottam a telepítést még mielött elkezdett volna bármit csinálni. Egyszerűen a windows particióválasztó részénél simán törölte mindet, nem is formázta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest