- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Balathruin #39658 üzenetére
Igen, így értettem.
Közben kipróbáltam egy merevlemezen amin nincs semmi fontos és megy.
-
HollyBoni
veterán
Ha egy merevlemezen van két partícióm, C és D, akkor ha formázom a C-t, ki tudom terjeszteni a D-t úgy hogy azt ne kelljen formázni?
-
HollyBoni
veterán
Upsz, nem válasz lett.
(#39581) Saltwater: Üresek. Akkor is létrejönnek ha nem rak fel semmi update-et a gép.
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Valamiért a második merevlemezemen amin csak képeket, videókat tárolok ilyen random mappák jelennek meg: [link]
Mitől lehet? Semmilyen program nem oda rakja a cache-t, windows kb másfél hónapos, a merevlemezt nem rég üzemeltem be újra egy kb fél éves szünet után, régen még nem volt ilyesmi gond.
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Merevlemezemen lett 1db hibás szektor pár hete, nagyon be van lassulva, crystaldiskmark siralmas eredményeket dob, maga a Windows is lassúnak érződik. Lehet ezzel valamit szoftveresen csinálni vagy menthetetlen?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Doky586 #37124 üzenetére
Nem nem fért el, látom nem sikerült felfogni. Volt két ilyen 100mb-os valami, NEM ment fel a windows egyik particióra sem, hibát írt ki. Miután egyesítettem a kettőt ment, előtte hibakódra rákeresve is kiadta hogy ez a gond. De mindegy, nem vitatkozom veled, felesleges. Idejöttél kötekedni, sok értelme van...
Te tényleg nagyon unatkozhatsz. Segítség az nem megy, csak írogatod a hülyeségeidet.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Doky586 #37119 üzenetére
Pl mikor kettő picike volt, Windows nem tudott feltelepülni emiatt. (Igen, tuti ez volt a hiba hibakód alapján) Nem akarom hogy több hibát okozzon.
A kérdés pedig az volt, hogy hogy lehetne megoldani, nem tudom minek kellett beírni ezt az okoskodást. Unatkozol?
Gparted-et kipróbálom, remélem működik.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Rodzser Mór #37113 üzenetére
Azért próbáltam Easeus-t mert lemezkezelővel sem tudok vele semmit kezdeni. Tudok belőle új particiót csinálni, ennyi. Hozzáadás másik particióhoz nem megy.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ezt a 200 megás cuccot hogy lehetne eltüntetni? Próbáltam Easeus Partition Manager-el pendrive-ról, de nem ment. Előtte volt 2db 100 megás nem lefoglalt hely, sikerült törölni az egyiket, aztán 200 lett, ezt már nem sikerült eltüntetni. Ha particiót csinálok és próbáltam a "merge" opciót, valamiért nem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest