- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dayco
tag
válasz
King Unique #48924 üzenetére
Köszönöm, sikerült végülis helyrehozni az EaseUS Partition Masterrel. Most lementek róla így is mindent és a biztonság kedvéért újrapartícionálom.
-
Dayco
tag
Sziasztok. Van egy külső merevlemezem, amit beletettem egy új külső házba, de valószínűleg a kábele hibás volt, mert bedugtam és felismerte, majd egyből megszakadt mintha lehúztam volna, majd újra megjelent a tartalma, majd újra mintha lehúztam róla... eljátszadoztam vele egy darabig míg kiderült, hogy az a kábel ÉS az az aljzat egymással nem jó, de a lényeg, hogy most a HDD tartalmát már nem látom a windowsban alapból, "Ez a gép"ben megjelenik, de a mérete már nem, és ha rákattintok: "a fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható" hibaüzenet jelenik meg. Lemezkezelőben RAW-nak írja a partíciót.
Lementettem egyébként már róla elvileg mindent viszonylag simán EaseUS programmal, de lejött mellé egy csomó más is amiket már rég letöröltem róla, így úgy vélem fizikailag semmi baja. Nincs rá valami egyszerűbb megoldás, ami helyrehozná a korábbi valószínűleg sérült NTFS partíciót, anélkül hogy letörölném?
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest