- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
Full
tag
"Így gondolom megérted, miért nincs kedvem huszadjára is leírni valamit. "
Ezért a forrást nem tudom megjelölni sejtetem te tudod... :-) De úgy látszik csak "füllentettél",hogy okosabbnak tűnj.Én kiszállok ebből a vitából mert fontosabb dolgaim is vannak mint egy virtuális háború megnyerése és amúgy se fog megváltozni az emberek hozzáállása.
De kívánom neked,hogy egyszer nagyon akarj valamit megtudni és nincs időd rajtad kívül álló okok miatt és valaki felvágósan,király-kodva, elszállva elküldjön szépen a p..-a.
Mert ügye így leszünk Janik mindenki szemében...Felesleges válaszolnod mivel úgyse nézem meg ezt a topikot...
-
Full
tag
Így van! Teljesen igazad van. Akkor most elkezdem nyálazni az oldalakat pár hét múlva meglesz és fogom a fejem a fenébe csak ennyi. Végül is miért gondoltam volna, hogy egy Magyar felhasználó a copy paste parancsot használná segítség képen ha a kérdező bevallja,hogy bajban van és miért nem tudja megoldani a 746786432784623 oldal olvasását. Mellesleg imádok olvasni. De a CTRL+C CTRL+V kombinációval kb (ha már leírtad) 1 percedbe kerülne. :-( De valójában nem lepődők meg. Ha azt írtam volna végigolvastam az összes hsz-t de nem találtam meg akkor kérkedve valaki bevágta volna a megoldást és aznap én lettem volna a téma. De én naiv és őszinte voltam
De köszönöm az őszinteségedet,hogy ekkora guru vagy.
Más: HDD Regenerátor 1.71 nem is látja a vinyót. Sajnos valószínűleg behalt. Furcsa folyamatosan ismétlődő hangot ad.
-
Full
tag
Szervusztok!
Őszinte leszek. Nem olvastam végig az összes kommentet mert nincs sok időm munka közben ha hazaérek akkor meg családi teendők miatt nem tudom.
Adjatok pls 5-letet mit lehetne kezdeni a vinyómmal.
500Gb
Hitachi Sata vinyó. Egyszer csak kerreget kattogott és eltűnt nem látja még a bios sem. Lehet-e ezzel valamit kezdeni vagy kuka?5 leteket előre is köszönöm de ha nincs vagy utáltok,hogy nem olavstam el az összes 54634435764378634 kommenttet akkor sorry érte. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- Medence topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest