- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavorka
aktív tag
Állásában meglazul? 2 hete nem vol piszkálva semmi, akkor volt tápegység csere, gyak újrakábeleztem mindent, direkt 2-3x is megnézem hogy rendesen be van e dugva minden, jártam már így korábban. Mondjuk akkor még a régi piros színű sata kébelek voltak, már lecseréltem az összeset csatosra.
Lehet kinn hagyom egyelőre a külső rack-ben, onnan is ugyanúgy működik, legalább könyebb bontani ha mégis van valami -
lavorka
aktív tag
Üdv szakik!
Adott egy Seagate ST2000DM001 vinyó, 4 éves, 11k üzemórával, eddig hibátlan. Játékok vannak rá telepítve, ezen vannak a Steam/Origin/Uplay telepítési mappák. Ma olyat csinált hogy játékot indítottam volna, hibaüzenet. Másikat indítanék, lemezolvasási hiba... stb. Intézőből megnyitom, fele mappa üres, vagy nem megnyitható... Számítógép újraindít, nagy nehezen, kb 5 perc alatt elindult, és ez a vinyó már nincs is ott a sajátgépben, ellenben a lemezkezelő jelentkezik hogy inicializálni kéne ezt a vinyót... egyre jobb...
Kiszereltem a gépből, beleraktam egy külső rack-be, onnan pedig működik... WTF? Ötlet valakinek hogy ez most mi akart lenni? -
lavorka
aktív tag
válasz
liksoft #43372 üzenetére
Már egy ideje bújom a fórumot, sokszor éjszaka, de nem találtam konkrét választ ( nem fogok 80000 hsz-t végignyálazni) ezért kérdeztem, hátha valaki hozzáértő tudja a választ. Általánosan kereste rá a Raw Error Rate-re, dobott is sok találatot, de konkrétan a Seagate-re nem. Honnan kellett volna tudnom hogy "máshogyan" működik?
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Még mindig ezeket az értékeket kapom ennél a Seagate vinyónál: [link]
Mennyire aggódjak? ( már le van mentve róla minden)
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Ma vettem észre:
Kezdjek aggódani? (Seagate 2TB)
A többi vinyónál ez az érték zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest